Fodboldrejser Real Madrid - Celta de Vigo
  • Fodboldrejser Real Madrid - Celta de Vigo

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Real Madrid under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Madrid med enten Iberia eller Ryanair.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der kører bus fra lufthavnsterminalen hver 30. minut, det tager ca. 40 min, at komme til Madrid centrum (Puerta del sol). Enkeltbillet koster 4 euro, returbillet koster 7 euro.
Taxi fra lufthavnen til Madrid centrum koster ca.15-20 euro. (20-30 euro i weekender og aftener). Taxi turen tager omkring 20-30min, afhængigt af trafikken

Er du i Madrid over en forlænget weekend, så køb en T-10 (ti ture) til lige over 12 euro. Den gælder til både bus og Metro, og det transporterer dig rundt i det meste af Madrid.

Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra Madrid centrum til Bernabéu på. Man kan både tage bus og taxa, men vi anbefaler helt klart at man bruger metroen. Vejene omkring stadion er ofte overtrafikkerede op til kampene og specielt efter kampene. Busser og taxaer holder derfor ofte i kø mens metroen glider noget bedre. Man kan tage den mørkeblå linje (L10) fra centrum til Bernabeu. Metrostationen man skal stå af på, hedder sjovt nok Santiago Bernabéu, så det er ikke til at tage fejl af.

Room Mate Macarena - Gran Vía ★★★

Room Mate Macarena - Gran Vía

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Room Mate Macarena - Gran Vía

    • Gran Vía 43, Madrid, 28013, Spanien

Room Mate Macarena - Gran Vía ligger i bydelen Centro med forbindelse til et shoppingcenter. Prado Museum og Teatro Rialto er nogle af de kulturelle seværdigheder. Rejsende, som er interesseret i shopping, kan med fordel besøge Gran Via Street og Preciados-gaden. Den Kongelige Botaniske Have og Voksmuseet i Madrid er også et besøg værd.

Der er 5 km fra hotellet op til Santiago Bernabeu.


Ikke fastlagt

Real Madrid - Celta de Vigo

Fra 3.495,00 kr./person

Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

2 Nætter

| 22 Apr.

- 24 Apr. 2023

Ikke fastlagt

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev et af de mest vindende hold de sidste mange år. På Santiago Bernabéu sidder godt 80.000 hjemmefans klar, når Real Madrid-stjernerne løber på banen.

Pakken indeholder:

22. - 24. april

  • 2 overnatninger på 3* Room Mate Macarena eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Kategori 4 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Celta de Vigo
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - Madrid t/r, fra lufthavnen - hotellet t/r, samt fra hotellet - stadion t/r 


Tilkøb af opgradering af fodboldbillet:

-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1
-Kat 1 Superior
-Kat Premium
-Kat Excellent

 

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

527614-TSSP

Produktinformation

Lokation
Santiago Bernabéu, Madrid, Spanien

Specifikke referencer