• Ny
Fodboldrejse til Champions League
  • Fodboldrejse til Champions League

Transport til Real Madrid

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Real Madrid

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Madrid, medmindre andet er angivet. Til enkelte pakker har vi fly med, men kun fra København. 

Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via flyselskabernes egen hjemmeside.


Flyrejse til Madrid

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Madrid. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man direkte til Madrid med enten Iberia eller Ryanair.

Billund/Aalborg: Fra Billund/Aalborg flyver man som oftest med KLM med en mellemlanding i Amsterdam.   


Transport lufthavn til centrum (Barajas)

Der er flere transportmuligheder fra Madrid-Barajas Lufthavn til centrum af Madrid:

Metro: Der er en metrostation ved lufthavnen, og metroen er en billig og bekvem måde at komme til centrum af Madrid på. Linje 8 forbinder lufthavnen med Nuevos Ministerios, hvorfra du kan skifte til andre linjer for at komme til dit endelige mål. Rejsetiden er ca. 30-40 minutter, og billetprisen afhænger af rejseafstanden. Du kan købe billetter i automaterne i metrostationen.

Bus: Der er flere busser, der kører fra lufthavnen til forskellige dele af Madrid. To af de mest populære buslinjer er Express bus (linje 24) og normale bus (linje 200), der begge kører til centrum af Madrid. Express bus er hurtigere, men dyrere end den normale bus. Billetter kan købes i automaterne ved busstoppestederne.

Taxi: Taxier er tilgængelige uden for terminalerne, og de er en bekvem måde at komme til centrum af Madrid på. De fleste taxier kører på taxameter, og prisen afhænger af afstanden. Vær opmærksom på, at taxier kan være dyre, især hvis du rejser i myldretiden eller om natten.


Transport til Santiago Bernabeu 

Der er flere måder at komme fra centrum af Madrid til Santiago Bernabeu Stadion:

Metro: Den nemmeste og billigste måde at komme til stadionet på er ved at tage metroen. Linje 10 (den blå linje) kører direkte til Santiago Bernabeu station, som ligger lige ved siden af stadionet. Rejsetiden er ca. 15 minutter fra centrum, og billetprisen afhænger af afstanden.

Bus: Der er flere buslinjer, der kører til Santiago Bernabeu, herunder linje 14, 27, 40, 43, 120 og 147. Disse busser stopper ved forskellige stoppesteder i nærheden af stadionet. Billetprisen afhænger af afstanden, og billetter kan købes i automaterne ved busstoppestederne.

Taxi: Taxier er en nem og bekvem måde at komme til stadionet på. De kan findes overalt i Madrid, og de fleste chauffører taler engelsk. Vær opmærksom på, at taxier kan være dyrere end offentlig transport.

Cykel: Hvis vejret er godt, og du har mod på at cykle, kan du også overveje at leje en cykel og cykle til stadionet. Der er cykelstier i hele Madrid, og der er cykeludlejningsselskaber i byen.

Room Mate Macarena - Gran Vía ★★★

Room Mate Macarena - Gran Vía

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Room Mate Macarena - Gran Vía

    • Gran Vía 43, Madrid, 28013, Spanien

Room Mate Macarena - Gran Vía ligger i bydelen Centro med forbindelse til et shoppingcenter. Prado Museum og Teatro Rialto er nogle af de kulturelle seværdigheder. Rejsende, som er interesseret i shopping, kan med fordel besøge Gran Via Street og Preciados-gaden. Den Kongelige Botaniske Have og Voksmuseet i Madrid er også et besøg værd.

Der er 5 km fra hotellet op til Santiago Bernabeu.


Fastlagt - 07/11 & 08/11 Fastlagt - 07/11 & 08/11

Atletico Madrid - Celtic & Real Madrid - Braga (CL)

Fra 2.995,00 kr./person

Wanda Metropolitano & Santiago Bernabeu

2 Nætter

| 07 Nov.

- 09 Nov. 2023

Fastlagt - 07/11 & 08/11

Fastlagt - 07/11 & 08/11

Tag på fodboldrejse til vidunderlige Madrid og oplev to Champions League kampe på to dage! Først skal I tirsdag aften se Atletico Madrid hjemme på fantastiske Wanda Metropolitano, hvor de tager mod skotske Celtic. Onsdag aften skal I så på mægtige Santiago Bernabeu og opleve Real Madrid hjemme mod Braga.

Pakken indeholder:

07. - 09. november

  • 2 overnatninger på 3* Room Mate Macarena eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Øvre langside fodboldbillet (blok 509 eller lignende) til kampen: Atletico Madrid - Celtic (07/11/2023 kl 21.00)
  • Kategori 4 fodboldbillet til kampen: Real Madrid - Braga (08/11/2023 kl. 21.00)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Der er egen transport fra Danmark - Madrid t/r, fra lufthavnen - hotellet t/r, samt fra hotellet - stadion t/r. Hvis man gerne vil booke til ulige antal gæster, vil have fly med i pakken eller have et andet hotel, så skal man kontakte os på: jonathan@travelsense.dk. 


Tilkøbe af opgradering af fodboldbillet til Atletico Madrid kampen:

-Blok 212 eller lignendeTilkøb af opgradering af fodboldbillet til Real Madrid kampen:

-Kat 3
-Kat 2
-Kat 1
-Kat 1 Superior
-Kat Premium
-Kat Excellent

 

Vigtig info vedrørende billetter:

I Spanien gælder lidt andre forhold, når det kommer til pladserne på stadion. I langt hovedparten af tilfældene vil pladserne være lige ved siden af hinanden, men især til de store kampe kan det ske, at den ene plads er placeret lige foran den anden på rækken foran. Vi kan desværre ikke love mere end to gæster sidder sammen mere. Når i bestiller ulige antal som f.eks. tre gæster, så gør vi vores bedste for at i sidder så tæt på hinanden som muligt.
Se mere her: https://www.travelsense.dk/rejser/fodboldpladser-i-spanien-36

565352-TSSP

Produktinformation

Lokation
Wanda Metropolitano & Santiago Bernabeu

Specifikke referencer