Sevilla - Vallecano

Sevilla

Sevilla

Fodboldrejse til Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán
  • Fodboldrejse til Sevilla på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán

Sevilla - Vallecano


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Sevilla og oplev flamengo, lækkert vejr og god fodbold. På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán sidder næsten 45.000 hjemmefans klar, når Sevilla-stjernerne med vores egen danske landsholdsanfører Simon Kjær i front, løber på banen mod Vallecano.

Fra 2295 kr. pr. person

Pakken inde holder:           

12. - 14. maj

  • 2 overnatninger på Hesperia Sevilla**** eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag mål til kampen: Sevilla - Vallecano
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb)

-Langside
-VIP billetter midt på langsiden (se stadionoversigt)


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet onsdag den 13. maj. I weekendrunderne spiller Sevilla som oftest lørdag eller søndag, mens de i midtuge runder spiller enten tirsdag eller onsdag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

338250-TSSP

Produktinformation

Lokation
Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla, Spanien

Specifikke referencer

Hotel - Hesperia Sevilla ★★★★

Hesperia Sevilla

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Hesperia Sevilla

  • Avenida Eduardo Dato, 49, Nervión, 41018 Sevilla, Spanien

Dette hotel som ligger blot 5 minutters gang fra Sevillas historiske bymidte, byder på en blanding af moderne faciliteter og traditionel andalusisk charme, . De moderne værelser har gratis wi-fi, fladskærms-tv med satellitkanaler og aircondition.

Hesperia Sevilla tilbyder adgang til Metropolitan Helseklub mod tillægsgebyr. Der findes et fitnesscenter og der kan bestilles massagebehandlinger.

Gæsterne kan nyde en drink i loungebaren i haven eller i cocktailbaren. Der er desuden en café og snackbar med lettere forfriskninger. Hotellets antioxidant-morgenmad omfatter en række sunde retter.

Hotellets bekvemme beliggenhed gør det nemt tilgængeligt. Det ligger tæt på AVE-stationen for højhastighedstog og 15 minutters kørsel fra San Pablo Internationale Lufthavn, Trade Center og alle større tilkørselsveje. 

 Der er 600 meter fra hotellet til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.