Fodboldrejser til Arsenal

Oplev Arsenal live på Emirates

Bestil allerede i dag

Nordlondon-klubben Arsenal blev stiftet tilbage i 1886 af en flok arbejdere på en våbenfabrik – deraf navnet på klubben, logoet og ikke mindst kælenavnet ’The Gunners’. Den succesfulde klub har siden da vundet 13 Premier League-titler samt 13 FA Cup-pokaler. Siden 1904, hvor Arsenal for første gang blev en del af toppen af engelsk fodbold, er klubben imponerende nok kun rykket ned én gang – nemlig tilbage i 1913. Det betyder også, at de har rekorden for den længste sammenhængende periode i den bedste engelske række.
I spidsen for The Gunners er det franske klubkoryfæ Arsene Wenger, der har været træner helt tilbage siden 1996 og er klart den længst siddende manager og ikke mindst mest succesfulde i klubbens historie. Klubben har hjemme på det forholdsvis nye Emirates Stadium, der åbnede tilbage i 2006, og kan huse lidt over vilde 60.000 tilskuere. Stadionet er uden tvivl et af de flotteste i England og er en fornøjelse at tage på fodboldrejse til. På holdkortet finder du en lang række verdensklassespillere som eksempelvis Mesut Özil, Alexandre Lacazette, Henrikh Mkhitaryan og Pierre-Emerick Aubameyang.
De største kampe på Emirates er uden tvivl Nordlondon-derbyet mod Tottenham, London-rivaliseringen mod Chelsea FC, samt rivalopgørene mod Manchester United.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Arsenal fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Europa League) i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 
Kalender:
01/04 » mod Stoke (kr. 3.250)

05/04 » mod CSKA Moskva (kr. 1.700)

08/04 » mod Southampton / 1 nat (kr. 1.995)

23/04 » mod West Ham / 1 nat (kr. 2.500)

05/05 » mod Burnley (kr. 3.250)

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt