Fodboldrejser til Chelsea

Oplev Chelsea live på Stamford Bridge

Bestil allerede i dag

London-klubben Chelsea, der er forsvarende engelske mestre, blev grundlagt tilbage i 1905 på pubben lige overfor Stamford Bridge og er opkaldt efter den omkringliggende bydel af samme navn. Klubben har altid haft hjemmebane på ’The Bridge’, der åbnede helt tilbage i 1877. Stadionet blev senest blev renoveret i løbet af 1990’erne og har nu plads til lidt over 41.500 tilskuere. ’The Blues’ mest succesfulde periode har været over de sidste to årtier, hvor blandt andet fem af klubbens seks Premier League mesterskaber samt en Champions League-titel i 2011/12 er blevet hentet. Sidstnævnte titel er naturligvis kronjuvelen, som Chelsea i øvrigt er den eneste London-klub, der er i besiddelse af. På sidelinjen styrer den italienske succestræner Antonio Conte slagets gang og har i hans trup blandet andet stjernespillere som Eden Hazard, Álvaro Morata og ikke mindst danske Andreas Christensen.
Når London-rivalerne Arsenal og Tottenham besøger Stamford Bridge, er der altid garanti for fodbold i verdensklasse. Bestil derfor til et af disse opgør, hvis du skal opleve det bedste af det bedste! Derudover er opgørene mod Manchester United også ekstra specielle pga. nuværende United-træner José Mourinhos mange år i klubben.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Chelsea fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 
Kalender:
01/04 » mod Tottenham (kr. 5.800)

08/04 » mod West Ham (kr. 3.750)

22/04 » mod Southampton (FA Cup semifinale 2 på Wembley i London) (kr. 1.950)

05/05 » mod Liverpool FC (kr. 7.250)

— / — » mod Huddersfield (kr. 2.995)

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt