Fodboldrejser til Everton

Oplev Everton live på Goodison Park

Bestil allerede i dag

Liverpool-klubben Everton har rekorden for flest antal år i den bedste engelske række – nemlig imponerende 114 år! Det er i denne periode blevet til flotte ni mesterskaber for ‘The Toffees’, senest tilbage i 86/87, og fem FA Cup-titler. Klubben, der nød størst succes i 1960’erne og 80’erne, blev stiftet helt tilbage i 1878, og spiller til dagligt hjemme på det intense Goodison Park med plads til over 40.000 tilskuere. Stemningen er altid i top på dette fantastiske stadion, så få en oplevelse ud over det sædvanlige, når du tager på fodboldrejse til Liverpool for at opleve Everton. Træner i klubben er engelske Sam Allardyce, mens nogle af de største profiler på holdkortet er Yannick Bolasie, Kevin Mirallas, Ross Barkley og ikke mindst den hjemvendte søn, Wayne Rooney.
De største opgør på Goodison Park er uden sammenligning bragene mod naboerne fra Liverpool FC. Disse Merseyside-derbyer mod holdet der har hjemmebane på Anfield, lige på den anden side af Stanley Park, er altid en utrolig oplevelse at være til stede ved!
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Har du en bestemt kamp, som du ønsker at opleve, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
kontaktos