Fodboldrejser til Newcastle

Oplev Newcastle live på St. James’ Park

Bestil allerede i dag

Newcastle United blev grundlagt tilbage i 1892 som en sammenlægning mellem Newcastle East End og Newcastle West End. ‘The Magpies’ har til dagligt hjemmebane på St. James’ Park med plads til over 52.000 tilskuere og er det sjette største stadion i England. Klubben med de velkendte sort/hvid-stribede trøjer har hentet flotte fire engelske mesterskaber samt seks FA Cup-pokaler.
I front for klubben er rutinerede Rafael Benítez, der blandt andet er kendt for sin tid i Liverpool, hvor han vandt en Champions League-titel, og senere andre store klubber som Inter, Chelsea og ikke mindst Real Madrid. I truppen har han profiler som Aleksandar Mitrović, Matt Ritchie og Joselu.
Et af de største opgør for The Magpies er kampene mod rivalerne Sunderland, kaldet Tyne-Wear derby, som altid er højspændte
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Newcastle fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Newcastle med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 
Kalender:

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt