Fodboldrejser til West Ham

Oplev West Ham live på London Stadium

Bestil allerede i dag

Fodboldklubben fra Østlondon blev grundlagt i 1895, men fik først navnet West Ham United i 1900. ’The Hammers’ havde indtil 2016 hjemmebane på Boleyn Ground, men flyttede her de små 4-5 km vest til det noget større olympiske stadion, London Stadium, opført i forbindelse med OL i 2012. Deres nye hjemmebane kan nu huse imponerende 60.000 tilskuere! Klubben har endnu ingen Premier League-titler på CV’et, men har til gengæld vundet tre FA Cup-titler, senest i 1980. I front for holdet er skotske David Moyes, der blandt andet er kendt for sin tid i Everton og Manchester United, og på holdkortet findes profiler som Marko Arnautović, Michail Antonio og Javier Hernández.
De største kampe for West Ham finder sted, når de store London-klubber kommer på besøg. Forvent derfor en ekstra fantastisk stemning til kampe mod Arsenal, Chelsea og Tottenham.
 
Vores pakker:
Alle vores West Ham fodboldrejser er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.
 
Kalender:
31/03 » mod Southampton (kr. 2.750)

16/04 » mod Stoke (kr. 2.150)

29/04 » mod Manchester City (kr. 3.250)

13/05 » mod Everton (kr. 2.750)

— / — » mod Manchester United

= kampen er fastlagt
= nøjagtigt tidspunkt for kampen er endnu ikke fastlagt