Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix 2020

Belgiens Grand Prix 2018 (Inkl. fly)
  • Belgiens Grand Prix 2018 (Inkl. fly)

Formel 1 rejse til Italiens Grand Prix 2020


Italiens Grand Prix er et af de mest kendte Formel 1-løb og har været et fast indslag på Formel 1-kalenderen siden det hele startede i 1950. Det har været afholdt på legendariske Monza hver eneste år, med undtagelse af 1980, hvor det blev afholdt på Imola. I 2019 vandt Charles Leclerc på Ferraris egen hjemmebane. 

Fra 5995 kr. pr. person

Pakken indeholder:

04. - 07. september

  • 3 overnatninger på 4* Radisson Blu Milan eller lignende hotel
  • Morgenmad på hotellet
  • Transfer til banen om søndagen t/r
  • General Admission billetter til Italiens Grand Prix (fredag, lørdag & søndag)
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


*Husk pakken er uden fly. Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

Det er muligt at se opgraderingsmuligheder og køb af transfer om lørdagen t/r nedenfor (se nedenfor under tilkøb, og se stadionversigt ovenfor)

-21C Lateral Parabolic Grandstand
-21B Lateral Parabolic Grandstand
-22 Parabolic Covered Grandstand
-1 Central Covered Grandstand

410663-TSSP

Produktinformation

Lokation
Autodromo Nazionale di Monza, Italien

Specifikke referencer

Hotel - Radisson Blu Hotel Milan ★★★★

Clayton Hotel. Det ligger tæt ved lufthavn kun nogle få hundrede meter fra terminal 1 og 3. Fodboldrejser til england

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

Radisson Blu Hotel Milan

  • Via Villapizzone 24, Certosa, 20156 Milano, Italien

Design-hotellet Radisson Blu Hotel ligger i et fredfyldt område, 10 minutters gang fra Viale Certosa. Der er gratis adgang til helseklubben og moderne værelser med fladskærms-tv med satellitkanaler samt gratis wi-fi. Sporvognen med retning mod det historiske centrum standser 100 m fra hotellet.

De elegante værelser på Radisson Blu Hotel Milan er indrettede i jordfarver og med moderne møbler. Samtlige værelser har minibar og aircondition. Gæsterne får gratis adgang til digitale aviser og magasiner fra mere end 100 lande via deres egen smartphone eller tablet.

Der er gratis adgang til helseklubben på Radisson Blu hvor der er fitnesscenter, tyrkisk bad og sauna. Fra den indendørs pool er der udsigt over den indre gårdhave.

Restaurant Leonardo serverer innovative og kreative retter med inspiration fra Italien. Gæsterne kan desuden spise i haven. Den stilfulde loungebar har stemningsfuld belysning og et bredt udvalg af drikkevarer.