Håndboldherrerne

Håndboldrejser til EM 2018 i Kroatien

Bestil allerede i dag

Tidspunkt: 12. til 28. januar 2018
Sted: Kroatien (Zagreb, Split, Varaždin og Poreč)
 
Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund!
 
De danske håndboldherrer har i mange år været med i den absolutte verdenstop og har efterhånden leveret en lang række fantastiske resultater til Danmark og alle de mange danske håndboldfans. Blandt andet er de løbet med EM-guldet i 2008 og 2012, samt hentet OL-guld i 2016 i Rio de Janeiro. Med træner Nikolaj Jacobsen på sidelinjen og profiler som Niklas Landin, René Toft Hansen og ikke mindst en af verdens bedste håndboldspillere, Mikkel Hansen, på holdet, er det ingen tvivl om, at Danmark fortsat vil spille verdensklasse håndbold og selvfølgelig også være blandt favoritterne til at vinde de helt store titler. Tag på håndboldrejse med Travel Sense og få en oplevelse for livet!

Til januar 2018 drager de danske håndboldherrer så til Kroatien for at deltage ved EM. Her spiller de i den nordkroatiske by Varaždin og er kommet i pulje med henholdsvis Ungarn, Tjekkiet og Spanien. Hvorfor se kampene på TV, når du kan se dem live i Kroatien? Bestil din håndboldrejse og tag med, så du kan støtte det danske landshold på lægterne, når kampen om den eftertragtede titel begynder.
 
Travel Sense er Danmarks eneste officielle rejsearrangør af håndboldrejser til EM 2018 i Kroatien, og vi sælger officielle pakker inklusiv billetter. Se alle vores håndboldrejser nedenfor: