Håndboldrejser til Velux EHF Final4

Oplev Velux EHF Final4 LIVE i Köln

Bestil allerede i dag

Tidspunkt: 26. til 27. maj 2018
Sted: Köln, Tyskland
 
Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til Velux EHF Final4, der markerer afslutningen på mændenes Champions League, og hvor en vinder af turneringen findes. Dette ekstraordinære og utrolig populære event bliver afholdt i Lanxess Arena med plads til hele 19.500 tilskuere i den tyske by Köln over en weekend. De to semifinaler spilles om lørdagen, mens finalen og 3. pladskampen spilles søndag. Du finder ikke en meget bedre mulighed for at opleve en masse tophåndbold over så få dage på en håndboldrejse!
Det mest vindende hold i Champions Leagues historie er mægtige FC Barcelona, der har vundet turneringen hele ni gange. Det spanske storhold vandt senest i 2014/15 efter sejr over ungarske MKB Veszprém. Grundet de mange danske spillere, der er at finde på holdkortene i de største klubber rundt omkring i Europa, er der selvfølgelig god chance for at komme til at opleve en eller flere af disse til Final4. Det kan eksempelvis være René Toft Hansen og Niklas Landin i THW Kiel, Mikkel Hansen i PSG og de mange danskere i SG Flensburg-Handewitt.
 
Sidste års finale stod mellem Mikkel Hansens PSG og makedonske Vardar. Her løb makedonerne med titlen efter en snæver sejr på 24-23 på trods af, at franskemændende var forholdsvis store farvoritter på forhånd. Hvilke hold der bliver blandt de fire sidste i denne sæson, ved vi naturligvis af gode grunde ikke endnu, men vi tør godt love, at det igen bliver en kæmpe oplevelse, som du sent vil glemme.
 
I 2018 er vi selvfølgelig klar med rejser til Final4 igen. Håndboldrejserne til Velux EHF Final4 er inkl. enten to eller tre overnatninger samt billetter til både lørdag og søndag. Læs mere om pakkerne nedenfor: