Inter - Fiorentina

Fodboldrejse til Inter på San Siro
  • Fodboldrejse til Inter på San Siro

Inter - Fiorentina


Tag på fodboldrejse til vidunderlige Milano og oplev Internazionale Milano på fantastiske Giuseppe Meazza (San Siro). Der vil sidde godt 80.000 hjemmefans klar, når Inter-stjernerne med vores egen danske Christian Eriksen i front, løber på banen mod Fiorentina.

UDSOLGT

Pakken indeholder:

02. - 04. maj

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (læs beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet bag målet til kampen: Inter - Fiorentina
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud.


Opgraderingsmulighed (se nedenfor under tilkøb og oversigt ovenfor)

-Øvre langside (kat 2)

-Nedre ydre langside (kat 1)

-Nedre central langside (kat 1 Premium)


Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet søndag den 03. maj. Inter spiller som oftest lørdag eller søndag i weekenden og tirsdag og onsdag i midtugen. Hvis Inter kommer i semifinalen af Europa League, så skal de spille torsdag d. 30. april. Skulle det ske, så er der en risiko for at dette kan blive en mandagskamp. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

337085-TSSP

Produktinformation

Lokation
San Siro, Milano, Italien

Specifikke referencer

Hotel - Ritter ★★★

Hotel Ritter er beliggende i den historisk-kunstneriske del af Milano, Fodboldrejser

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner 

HOTEL RITTER

    • Corso Garibaldi 68, Milanos centrum, 20121 Milano, Italien

Hotel Ritter er beliggende i den historisk-kunstneriske del af Milano, kun 20 minutters gang fra domkirken og 100 meter fra den nærmeste metro-station.
Alle hotellets 88 værelser er enkelt indrettet og udstyret med badeværelse med brusebad og hårtørrer, telefon, tv, aircondition, minibar og pengeskab.
Der tilbydes desuden renseri og tøjvask, roomservice, døgnåben reception, aviser og trådløs internetadgang mod et gebyr.

Der er 5,3 km fra hotellet til San Siro

 

Hotel - Doria Grand Hotel ★★★★

Doria Grand Hotel

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel Stjerner

 Doria Grand Hotel

  • Viale Andrea Doria 22, Milanos hovedbanegård, 20124 Milano, Italien

MADI Doria Grand Hotel ligger 5 minutters gang fra butiksgaden Corso Buenos Aires og Milanos hovedbanegård. Metrostationen Loreto ligger 450 m derfra.

Værelserne har klassisk indretning, gratis wi-fi; 26" lcd-tv med satellit- og Sky-kanaler, aircondition samt stort marmorbadeværelse med toiletartikler til fri afbenyttelse og hårtørrer. Der er også allergivenlige dyner og sengetøj i bomuld.

Restauranten har udsigt til et smukt springvand og serverer klassiske italienske retter. Baren afholder jazz-aftener hver uge. Den kontinentale morgenmad omfatter frisk frugt, bagværk, ost og skinke. Efter anmodning serveres en tidlig morgenmad før kl. 7.00.

Doria ligger på en stille, trafikbegrænset vej. Hotellet ligger ideelt ligger mellem metrostationerne Loreto, Caiazzo og Lima hvorfra der er gode forbindelser rundt i Milano.