Liverpool - Everton (FA Cup)

 • Ny
Fodboldrejse til Liverpool på Anfield
 • Fodboldrejse til Liverpool på Anfield

Liverpool - Everton (FA Cup)


Tag på fodboldrejse til Liverpool og oplev et af verdens mest populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på legendariske Anfield. Her sidder over 54.000 hjemmefans klar til at synge den famøse ’You’ll Never Walk Alone’, når Liverpool-spillerne løber på banen mod rivalerne Everton i den legendariske FA Cup turnering, og du står med gåsehud, klar til en fodboldoplevelse for livet!

Fra 2295 kr. pr. person

Pakken indeholder:

04. - 06. januar

 • 2 overnatninger på 3* Tune Hotel - Liverpool, City Centre, Liverpool
 • Ingen forplejning på hotellet
 • Fodboldbillet på langsiden ’Main Stand’, midterste niveau, blok L15/L16 til kampen: Liverpool FC – Everton
 • •Adgang til ’Anfield Beat Lounge’ på selve Anfield – dette inkluderer: 
 • o– Åbner 2½ time inden kampstart og lukker en time efter slutfløjt
 • o– Gratis øl, vin og vand i pausen
 • o– Mulighed for at købe mad og drikke før kampen
 • o– Kort oplæg af tidligere Liverpool spiller inden kampen
 • o– Officielt Premier League kampprogram
 • o– Underholdning og præmier inden kampen
 • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden


Husk pakken er uden transport! Hvis i vil have hjælp med booking af fly, så skriv en mail på info@travelsense.dk, så modtager i et tilbud. 

*Er man ulige antal, så skriver man en forespørgsel til jonathan@travelsense.dk, så sender han et tilbud med det samme. 

Kampen er nu fastlagt. Den bliver spillet søndag d. 5. januar kl. 16.00 engelsk tid. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.


Læs og få svar på de oftest stillede spørgsmål vedrørende en fodboldrejse her: https://www.travelsense.dk/rejser/FAQ-1

412112-TSSP

Produktinformation

Lokation
Anfield, Liverpool, England

Specifikke referencer

Transport til Liverpool

Transportinformation vedrørende fodboldrejser til Liverpool

Fly er som udgangspunkt ikke inkluderet i vores pakker til Liverpool, medmindre andet er angivet. 

Man flyver til enten Manchester eller en af de meget få direkte afgange til Liverpool. Hvis man flyver til Manchester, så tager man derefter enten taxa eller tog direkte til Liverpool. Tager en halv til en hel time.
Hvis du ikke køber fly via en forespørgsel hos os, så anbefaler vi at du køber dine flybilletter via søgemaskinen www.momondo.dk eller direkte på flyselskabernes hjemmeside.

Husk at læse vores anbefalinger med spiltidspunkter for Liverpool under hver eneste kamp under "Pakken indeholder", så du er sikker på at nå kampen. 


Flyrejse til Manchester
& transport til Liverpool

Som nævnt ovenfor, så flyver man til Manchesters Internationale Lufthavn. Her er lidt information om hvordan man nemmest og billigst kommer dertil fra Danmarks lufthavne. 

København: Fra København flyver man som oftest til Manchester med Easyjet eller SAS. Easyjet er som regel noget billigere end SAS. Ryanair har lige åbnet en direkte afgang fra København til Liverpool fredag aften og hjem mandag eftermiddag. Det er som oftest det klart billigste hvis man er ude i god tid!

Billund/Aalborg: Fra Billund kan man flyve direkte med British Airways eller Ryanair til Manchester. Ellers flyver man med KLM med mellemlanding i Amsterdam fra både Billund og Aalborg - Manchester. 

Hamborg: Mange danskere tager ned og flyver direkte med Easy Jet fra Hamborg - Manchester. Det er klart de billigste priser på markedet. Find priser på www.easyjet.dk. 

Sidste mulighed er at flyve til London og tage den 2½ time lange togtur fra London - Manchester. Det kan bookes på www.thetrainline.com. 


Transport Manchester lufthavn til Liverpool

Fra Manchester lufthavn til Liverpool kører der direkte toge og turen tager en god times tid. De kører et par gange i timen og koster godt £15 pund t/r
Lander man sent i Manchester, kan det være man skal ind og skifte tog på den store Manchester Piccadilly Station.  
Alternativt kan man tage en taxa. Prisen på en taxa kan variere meget efter trafik, men vil gerne ende på omkring £70-80 pund.
Aftal gerne en pris med chaufføren på forhånd. 

Transport til Anfield

Fra Liverpool centrum til Anfield er der omkring 3-4 kilometer. De fleste plejer enten at gå eller tage en taxa derud.
En gåtur tager en lille time og en taxatur tager godt 10 min. Det koster godt £10-£15 pund. 

Efter kampen kan det være svært at få en taxa og derfor råder vi folk til enten at blive i lougen en time og derefter finde en taxa. 
Ellers så kunne man overveje at gå den lille time hjem. 

 

Hotel - Tune Hotel Liverpool ★★★

Tune Hotel Liverpool

Travel Sense A/S - Hotel Stjerner Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner 

Tune Hotel Liverpool

13-19 Queens Building, Castle Street, Liverpool, L2 4XE, Storbritannien

Tune Hotel Liverpool har indkvarteringer i Liverpool. Togstationerne Liverpool Central og Liverpool Lime Street ligger begge inden for 15 minutters gang fra hotellet. Der tilbydes gratis WiFi overalt.

Samtlige værelser på dette hotel har aircondition, tv og skrivebord. De har også eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Tune Hotel Liverpool har døgnåben reception, og der tilbydes bagageopbevaring mod et tillægsgebyr. Hotellet ligger inden for gåafstand fra et udvalg af restauranter og caféer.

Pier Head ligger 300 m fra Tune Hotel Liverpool, mens Royal Court Theatre ligger 600 m derfra. Gæsterne kan gå til Tate Liverpool på 14 minutter, og Titanic Memorial kan nås på 10 minutter. John Lennon Lufthavn ligger 12 km fra ejendommen..

Der er ca. 4 km fra hotellet til Anfield stadium.

Hotel - The Liner Hotel ★★★

Fodboldrejser til liverpool The Liner er beliggende i hjertet af Liverpools centrum, og tilbyder gæsterne gratis parkering. Spillestedet O2 Academy ligger blot 2 minutters gang væk, mens indkøbscentret St. John’s ligger 5 minutters gang væk.

Travel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel StjernerTravel Sense A/S - Hotel Stjerner

The Liner Hotel

 • Lord Nelson Street, Liverpool, L3 5QB, Storbritannien

The Liner er nautisk indrettet som et klassisk krydstogtskib, med værelser i kahyt-stil med marmorbadeværelser. Stationen Liverpool Lime Street ligger kun 2 minutters gang væk. Samtlige moderne kahytter har et LCD-tv, gratis trådløs internetadgang og luksuriøse toiletartikler på badeværelset. Kahytterne har også te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og en minibar.

The Liner er beliggende i hjertet af Liverpools centrum, og tilbyder gæsterne gratis parkering. Spillestedet O2 Academy ligger blot 2 minutters gang væk, mens indkøbscentret St. John’s ligger 5 minutters gang væk.

The Seven Seas Brasserie serverer en række menuer og traditionelle retter og har et stort indendørs akvarium. Atlantic Room serverer en omfattende morgenbuffet, med gratis aviser og ubegrænset te og kaffe. Den stilfulde Castaway Bar serverer et udvalg af drinks og en barmenu og har 4 fladskærms-tv, der viser sportsbegivenheder live.

Der er 3,2 km fra hotellet til Anfield stadion.