NBA i USA

NBA rejser til USA

Sportsrejser

Tidspunkt: Oktober 2017 til juni 2018
Sted: I hele USA
 
Oplev spændingen og nogle af verdens bedste og vildeste atleter, når de træder ind på gulvet i en af de 29 arenaer spredt ud over hele USA og Canada. De 30 hold spænder lige fra de 17-dobbelte mestre Boston Celtics i øst til de 16-dobbelte mestre Los Angeles Lakers i vest.
I 2016/17 mødtes Golden State Warriors, anført at Stephen Curry og Kevin Durant, for tre år i træk Lebron James og resten af Cleveland Cavaliers-mandskabet i NBA-finalerne. Det endte med en forholdsvis sikker samlet 4-1 sejr til stærke Warriors, som dermed vandt deres andet mesterskab på bare tre år. Igen i år er der utrolig mange hold om buddet til at stå med pokalen hævet over hovedet til sidst, og det er derfor spændende følge med i, hvad der sker i verdens bedste basketball-liga.
 
Vi har ingen faste rejser til NBA, men vi har et stort sportsnetværk i USA og gode muligheder for at hjælpe med at lave den helt rigtige tur til dig. Hvis du vil til USA for at opleve verdens bedste ishockeyspillere, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
kontaktos