Rejser til NHL i USA

Ishockeyrejser

Ishockey begejstrer altid sportfans verden over med ekvilibristisk skøjteløb, fantastiske detaljer, hårde tacklinger og uforglemmelige mål. Har du planer om at opleve nogle af verdens bedste ishockey spillere LIVE nede på isen, så lad os arrangere din næste ishockey rejse til enten NHL eller A-VM.

NHL er verdens bedste liga og byder naturligvis på underholdning i verdensklasse, som du ikke finder andre steder. Da der er hele 31 forskellige hold i ligaen fordelt i Western og Eastern Conference, er chance for at opleve NHL i det meste af USA, og i flere af klubberne spillere endda også en række danske spillere. Til et A-VM får du også mulighed for opleve mange af de store ishockeystjerner, men selvfølgelig vigtigst af alt muligheden for at heppe på Danmark, når de kæmper mod de største ishockey nationer. Hvor turneringen afvikles skifter fra år til år.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os