Everton

Everton

Everton

Filtrer etter

Oplev Everton live på Goodison Park

Fodboldrejser til Everton

Liverpool-klubben Everton har rekorden for flest antal år i den bedste engelske række – nemlig imponerende 114 år! Det er i denne periode blevet til flotte ni mesterskaber for ‘The Toffees’, senest tilbage i 86/87, og fem FA Cup-titler. Klubben, der nød størst succes i 1960’erne og 80’erne, blev stiftet helt tilbage i 1878, og spiller til dagligt hjemme på det intense Goodison Park med plads til over 40.000 tilskuere. Stemningen er altid i top på dette fantastiske stadion, så få en oplevelse ud over det sædvanlige, når du tager på fodboldrejse til Liverpool for at opleve Everton. Ny træner kom her i sommers og det er blevet det store Portugisiske trænertalent Marco Silva. De største profiler han har på holdkortet er Yannick Bolasie, Theo Walcott, Gylfi Sigurdsson og ikke mindst den Engelske VM helt, Jordan Pickford!
De største opgør på Goodison Park er uden sammenligning bragene mod naboerne fra Liverpool FC. Disse Merseyside-derbyer mod holdet der har hjemmebane på Anfield, lige på den anden side af Stanley Park, er altid en utrolig oplevelse at være til stede ved!
 
Se vores pakker nedenfor:

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss