Hamburger SV

Filtrer etter

Oplev Hamburger SV live på Volksparkstadion

Fodboldrejser til Hamburger SV

Hamburger SV har en lang og omfattende historie. Klubben fra Hamborg blev officielt stiftet i 1919 som en fusion mellem tre klubber, men har faktisk rødder helt tilbage til 1887. Som en unik detalje er klubben den eneste, der har spillet i Bundesligaen siden grundlæggelsen i 1963. Det er gennem tiden blevet til seks tyske mesterskaber og tre pokaltitler. Dog skal vi helt tilbage til 1986/87, hvor klubben vandt den tyske pokal, for at finde den seneste store titel. HSV har hjemmebane på Volksparkstadion, bare to timers kørsel fra den danske grænse. Den nordtyske storby er derfor et spændende sted at tage på fodboldrejse til, hvis du er fodboldfan og ønsker at opleve live fodbold i verdensklasse fra Bundesligaen. Det er eksempelvis oplagt at besøge HSV’s hjemmebane, der har plads til imponerende 57.000 tilskuere, når storklubber som Bayern München og Dortmund gæster byen.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Hamburge SV fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Hamborg og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden transport med mindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Tyskland.
 

Hvis du vil skrives op til den nye sæson 18/19, så udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig så snart vores pakker er klar.

kontaktos

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss