Manchester United - Manchester City

Manchester United - Manchester City


Tag på fodboldrejse til Manchester og oplev et af verdens største, populære og traditionsrige fodboldhold hjemme på Old Trafford. Her sidder godt 76.000 hjemmefans klar når United-stjernerne løber på banen mod ærkerivalerne Manchester City til sæsonens vigtigste eller næstvigtigste kamp!

Fra 3495 kr. pr. person

Der bliver spillet FA Cup 6. runde i denne weekend. Hvis et af de to hold skulle nå så langt, så bliver denne kamp rykket til en anden weekend eller hverdag. Det er muligt at booke turen og få den afbestilt, når vi ved om et af de to hold når til 6. runde af FA Cuppen. Har du spørgsmål til dette kan du altid kontakte os på mail eller tlf. 70230644

Pakken indeholder:

16. - 18. marts
 

  • 2 overnatninger på 'valgte hotel' (se beskrivelse ovenfor)
  • Morgenmad på hotellet
  • Fodboldbillet på ’North East Quadrant’ til kampen: Manchester United – Manchester City
  • Alle skatter og afgifter samt bidrag til rejsegarantifondenHusk pakken er uden transport! 
Ofte billigere at booke selv via www.momondo.dk 

Kampen er endnu ikke fastlagt. I øjeblikket står den til at blive spillet lørdag den 16. marts kl. 15.00 engelsk tid. Weekendrunderne spiller Manchester United som oftest lørdag eller søndag, men der vil være mulighed for få fredags- eller mandagskampe i løbet af Premier League sæsonen. Midtuge runder spiller de enten tirsdag eller onsdag. Har du spørgsmål til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70230644.

327088-TSSP

Dataark

Farge
Old Trafford, Manchester, England

Spesifikke referanser