NFL rejser til London

Filtrer etter

NFL rejser til London

Rejser til NFL i London

Oplev fantastiske touchdowns og hårde hits uden at skulle krydse Atlanten, når NFL hvert år gæster London. Den første NFL-kamp i London blev afviklet i 2007, hvor New York Giants slog Miami Dolphins med 13-10. Siden da er mindst én regulær kamp hver sæson blevet spillet i den engelske hovedstad med over 83.000 tilskuere klar på lægterne på nationalstadionet Wembley. I øjeblikket bliver det endda diskuteret, om der skal være et NFL-hold, som har fast base i London.

I 2018 bliver én kampe spillet på Tottenhams nye stadion, mens to bliver afviklet på nationalstadionet Wembley. Her venter os nogle fantastiske kampe, hvor vi blandt andet er så heldige at få lov til at opleve hele tre playoff-hold fra 2017/18-sæsonen, herunder de forsvarende Super Bowl-vindere, Philadelphia Eagles.

 

Vores NFL-pakker:

Alle vores NFL-rejser til London er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og NFL-billet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine NFL-billetter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.