Southampton

Filtrer etter

Oplev Southampton live på St. Mary's Stadium

Fodboldrejser til Southampton

Southampton F.C. også bedre kendt som bare "The Saints" blev grundlagt tilbage i 1885 og har til dagligt hjemmebane på St. Mary's Stadium med plads til over 32.000 tilskuere. Klubben har stadig til gode at vinde det engelske mesterskab, men de har til gengæld vundet FA Cup-pokalen en gang tilbage i 1976.
I front for klubben er den engelsk legende Mark Hughes, der kom ind i løbet af sidste år og efter en lang kamp, endte han med at redde Southampton endnu en sæson i Premier League. I truppen har han profiler som Ryan Bertrand, Nathan Redmond og ikke mindst vores egen danske stjerne Pierre-Emile Højbjerg. 
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Southampton fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Southampton med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Man flyver som oftest til London og tager den 
 time lange togtur fra Clapham Junction station - Southampton. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Se vores pakker nedenfor:

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss