French Open

Filtrer etter

Tennisrejser til French Open

Oplev French Open live i london

Årets anden Grand Slam-turnering, French Open, blev for første gang afviklet i den franske hovedstad i 1891. Turneringen er også kendt som Roland Garros, opkaldt efter en fransk pilot, som fløj under 1. verdenskrig, og er den eneste Grand Slam, der spilles på grus. Turneringen afvikles på det flotte tennisanlæg Stade Roland Garros, hvor hovedbanen, Court Philippe Chatrier, kan huse hele 14.840 tilskuere, og den andenstørste, Court Suzanne Lenglen, har plads til 10.068 tilskuere. Drømmer du om at komme på en uforglemmelig tennisrejse, er French Open det oplagte valg!

Det er som altid smukke Paris danner, der danner ramme om French Open. Stade Roland Garros ligger i det mondæne 16. arrondissement i den vestlige del af Paris, hvor Parc des Princes, hjemmebane for storklubben Paris Saint-Germain, også er placeret. Gå ikke glip af denne fantastiske tennisoplevelse, når verdens bedste tennisspillere kommer til kærlighedens by i slut-maj. Turneringen bliver afviklet efter årets første Grand Slam, Australian Open, og før Wimbledon samt US Open.

I 2017 vandt gruskongen Rafael Nadal sin tiende French Open-title efter en tresætssejr over Stanislas Wawrinka, mens Simona Halep overraskende tabte i tre sæt til lettiske Jeļena Ostapenko.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted på tennisrejse for at opleve French Open LIVE, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss