US Open

US Open

US Open

Filtrer etter

Tennisrejser til US Open

Oplev US Open live i New York

Tidspunkt: 29. august til 11. september 2018
Sted: New York, USA
 
US Open er den fjerde og sidste Grand Slam på tourkalenderen. Turneringen blev for først gang spillet tilbage i 1881 på græs, men er siden 1978 blevet afviklet på hard court. USTA Billie Jean King National Tennis Center, opkald efter den legendariske kvindelige tennisspiller, danner ramme om de to ugers tennis i start-september. Tennisanlæget består af 22 baner, hvor kronjuvelen er verdens største tennisstadion, Arthur Ashe Stadium, med plads til hele 23.200 tilskuere. Anlæget ligger i Queens, New York, cirka 16 km fra Times Square og ikke mindst meget tæt på LaGuardia lufthavnen og Citifield, hvor baseballholdet New York Mets holder til.
I 2017 blev vinderen den schweiziske tennislegende Roger Federer, der suverænt besejrede sydafrikanske Kevin Anderson med 3-0 i sæt. På kvindesiden blev en det en ren amerikansk finale mellem Madison Keys og Sloane Stephens. Sidstnævnte endte med at vinde i to sæt.
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted for at opleve US Open LIVE i Guds eget land, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

kontaktos

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss