Wimbledon

Filtrer etter

Tennisrejser til Wimbledon 

Oplev Wimbledon live i london

Vi har nu som udgangspunkt udsolgt til alle vores Wimbledon-pakker 2018. Du er dog meget velkommen til at kontakte os alligevel, hvis du har nogle forespørgsler, da det kan være, at vi kan hjælpe.

Hvis du vil skrives op til Wimbledon 2019, så skriv gerne en mail ind til os. Så beholder vi din forespørgsel og vender tilbage til dig i løbet af efteråret, når vi har vores pakker klar.

 

Wimbledon, årets tredje Grand Slam, er verdens ældste tennisturnering og bliver af mange betragtet som den mest prestigefyldte at vinde. Også derfor er der en bestemt aura omkring turneringen, der er kendt for at tiltrække de rige og kendte. Wimbledon er blevet afviklet på All England Club i London siden 1877 og er den eneste Grand Slam, der bliver spillet på græs. Turneringen bliver afviklet efter årets første og anden Grand Slam, Australian Open og French Open, samt før årets sidste, US Open.

 

Det kæmpe anlæg består af hele 19 turneringsgræsbaner, hvoraf imponerende Centre Court, med plads til næsten 16.000 tilskuere, danner ramme om de største kampe og ikke mindst de afsluttende kampe. I 2009 fik banen installeret et mekanisk tag, som kan åbnes og lukkes efter behov, og så har den desuden en speciel boks, der blandt andet bliver brugt af den britiske kongefamilie. Den anden største bane, Court no. 1, kan huse 11.360 tilskuere. Udenfor på Henman Hill sidder altid et hav af mennesker og følger med i kampene på storskærm.

 

Det blev den schweiziske legende Roger Federer, der løb med titlen i 2017, da han suverænt besejrede kroatiske Marin Čilić med 3-0 i sæt, mens spanske Garbiñe Muguruza vandt sikkert over Venus Williams. I 2018 vil Roger Federer uden tvivl være blandt favoritterne igen sammen med andre stjerner som Novak Djokovic, Rafael Nadal og Andy Murray, mens vores egen Caroline Wozniacki forhåbentlig kan være med til at drille Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Simona Halep og de andre topspillere.