Wolverhampton

Filtrer etter

Oplev Wolverhampton live på Molineux Stadium

Fodboldrejser til Wolverhampton

Wolverhampton Wanderers blev grundlagt tilbage i 1877 og har til dagligt hjemmebane på legendariske Molineux Stadium med plads til over 30.000 tilskuere. Klubben har hentet flotte tre engelske mesterskaber samt fire FA Cup-pokaler.
I front for klubben er Portugisiske Nuno Santo, der var en kæmpe succes sidste år, da han rykkede dem fra Championship op til Premier League hvor mange mener de hører til. I truppen har han profiler som Ruben Neves, Helder Costa og Benik Afobe.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Wolverhampton fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Wolverhampton med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Man flyver som oftest til Birmingham og tager den 45 min lange togtur til Wolverhampton derfra. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Se vores pakker nedenfor:

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt oss