Gratis digitale fordele hos Travel Sense

Vores skræddersyede tilmeldingssystem letter jeres arbejdsbyrde og optimerer forberedelserne, mens vores app styrker logistikken, kommunikationen og sammenholdet på selve rejsen. Og så er det ovenikøbet gratis.

Hvad er incentive rejser

Nem og professionel tilmelding

Når din virksomhed skal ud at rejse, er der en masse administration med indhentning af tilmeldinger, logistik, info om allergier, værelsesfordelinger og GDPR-regler.
Alt det arbejde slipper I for med vores skræddersyede tilmeldingssystem.

Medarbejderne får ganske enkelt et link og tilmelder sig selv. De indtaster dermed selv alle personlige oplysninger, pasoplysninger, hvor de vil rejse fra, hvem de skal bo med osv. Vores system klarer resten, og vi håndterer naturligvis al data i henhold til GDPR-reglerne.

Destination og periode

Alt samlet et sted

Systemet inkluderer også alle billetter, så der er ingen risiko for, at nogen kommer til at stå i lufthavnen og mangler billetten.
Ofte kommer medarbejderne fra forskellige steder og skal have tilslutningsfly mv, og denne platform er derfor en stor hjælp og et sikkerhedsnet for de rejsende.

Christian, vores programmør, opsætter, vedligeholder og overvåger løbende systemet, hvor alle informationer er samlet. Og det er også Christian, der har udviklet den app, der kan tilrettes til lige præcis jeres tur.

Destination og periode
Tilmelding

Info ved hånden

Når alt mellem 10 og 500 mennesker er på tur sammen, vil en app lette kommunikationen gevaldigt. Vores app kan eksempelvis indeholde kontaktoplysninger, kort over hotel og programsteder, praktiske oplysninger, kort over eksempelvis et skiområde osv.

Det er også muligt at sende push-beskeder til alle medrejsende, hvis der er en vigtig fællesbesked, der skal formidles. Det er på denne måde muligt at give alle rejsende den tryghed, at informationerne er lige ved hånden. Alle funktioner kan udvikles til appen - kun fantasien sætter grænser.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Mere inspiration

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Otte gode grunde til at prioritere firmarejser

Hvad får virksomheden igen, når de inviterer medarbejderne på en rejse? Vi har samlet de stærkeste argumenter herunder.

LÆS MERE

Case: Hamburg & Warszawa

Afdelingslederen i denne rådgivende ingeniørvirksomhed er ikke i tvivl, når hun skal begrunde valget af Travel Sense som rejsepartner. Virksomheden har indtil videre været på to eksklusive rejser med Camilla ved roret, og den tredje er allerede på tegnebrættet. Virksomheden har været i Hamburg og Warszawa med 240-250 personer pr. rejse.

LÆS MERE