Vi kender vejen til toppræstationer.

Den går gennem grundig forberedelse.

Hos Travel Sense gør vi os umage. Vi forbereder os grundigt, så vores kunder kan føle sig trygge. Vi tager på inspektionsture, og vi har en tæt dialog med vores kunder om ønsker og muligheder. Hos os er alle rejser tilpasset den enkelte kundes behov uanset størrelse og budget, og vi planlægger alting ned til mindste detalje. Vi tjekker og dobbelttjekker og tjekker igen.

Siden 2002 har Travel Sense sendt tusindvis af rejsende rundt til unikke oplevelser i hele verden. Sportsikonet Camilla Andersen har været med fra starten, og efter flere ejerskifter kom Travel Sense i 2017 tilbage på Camillas hænder. Ejerkredsen tæller også Birgit Aaby, som er kendt fra tv-programmet Løvens Hule.

Camilla Andersen har arbejdet i rejsebranchen siden 1997, og siden 2002 har hun været en del af ledelsen i Travel Sense. I dag er hun administrerende direktør og står for den daglige drift på Travel Sense’ kontor på Islands Brygge i København. Sammen med sit stærke team af rutineredere rejsekonsulenter sender hun hver dag kunder ud på oplevelser i hele verden.

Hos Travel Sense er vi eksperter i at arrangere skræddersyede grupperejser til virksomheder. Vi gør det med passion, professionalisme og grundighed.

Derfor vælger vores kunder os

Det kan godt virke en smule selvhøjtideligt at beskrive alle
Travel Senses fortræffeligheder, men her kommer alligevel nogle væsentlige årsager til vores kunders valg.

Unikke rejser

Drømmer du om at prøve heli-skiing i Japan, trampe på druer på en vingård i Sydafrika, cykle Tour de France etaper, tage til Oktoberfest i München eller en anden unik rejse, så ringer du bare. Vi har prøvet det meste, og glæder os til at øse af vores erfaringer, så du får lige præcis den rejse du og din virksomhed drømmer om.

Exclusive oplevelser

De fleste af vores eksklusive rejser benyttes af vores virksomhedskunder, som rejser med deres kunder og samarbejdspartnere. Så selvom en kat. 1 billet til f.eks. Champions League finalen ikke er billig, så er det ofte lige der at vores kunder får mest value for money.

Tryghed

Vi har 24-timers nødtelefon (uden ekstra omkostninger), så vi er aldrig rigtig langt væk. Vi er fagnørder til fingerspidserne. Det er ofte de små detaljer, som gør forskellen på en succesfuld eller ikke succesfuld rejse. Derfor dobbeltchecker vi alle oplysninger, så du kan læne dig tilbage og nyde turen sammen med dine gæster. Og så er vi naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.

Erfaring

Travel Sense bliver ofte valgt på grund af vores rejsekonsulenterne store forståelse for selve opgaven, mangeårige erfaring og indgående branchekendskab. Vi sætter os ind i din virksomheds behov, krav, ønsker og formål med rejsen. Her er ingen standardløsninger eller prebookede rejser du SKAL passe ned i. Vi kan lave det, præcis som du ønsker det!

Troværdighed

Vi bruger ikke de store ressourcer på at sovse tingene ind i buzzwords og teoretiske udredninger. Vi fokuserer istedet på konkrete målsætninger som kan indfri målsætningerne bedst og hurtigst muligt. Vores tone på bureauet harmonerer godt med vores tilgang til tingene. Jordnær og uhøjtidelig.

Formål

En god pris kan ikke bruges til så meget, hvis resultatet skuffer eller udebliver. Vi brænder for løsninger, der tjener pengene hjem, igen og igen. Det skaber motivation og en sjovere hverdag for dig og for os, men vigtigst af alt så giver det forretningsmæssig mening for dig og din virksomhed.