New York Marathon er en af seks ”Marathon Majors” – altså et af verdens største og mest prestigefyldte maratonløb.

NYCM

Officiel Tour Operator

Travel Sense er blevet udvalgt som ”Officiel International Tour Operator” for New York Marathon.

Vi er både stolte og ydmyge over denne udnævnelse og vi glæder os meget til at kunne give danskerne adgang til dette fantastiske arrangement, der af mange bliver betegnet som verdens bedste og smukkeste maratonløb.

50 års jubilæum!

I år bliver det 50. løb afviklet i New Yorks berømte gader, og det foregår søndag den 7. november. Omkring 50.000 løbere deltager hvert år, hvoraf mere end 10.000 er internationale løbere. Der forventes at være to millioner tilskuere, og løbet er byens største sportsarrangement.

Selve ruten kan ses her: NYCM Map

TCS New York City Marathon arbejder tæt sammen med de amerikanske sundhedsmyndigheder omkring en sikker og tryg afvikling for både deltagere, tilskuere og de lokale New Yorkere.

MICE experiences where we have secured unique experiences that add value to employees and companies

Praktik

Eftersom vi endnu ikke kender til den nøjagtige afvikling af løbet inkl. antal deltagere, så kan du endnu ikke booke dit startnummer, fly og hotel. Men skriv dig op her , så får du besked, så snart vi har kendskab til ansøgningsfrist og afviklingen af det 50. New York Marathon.

Vores pakke indeholder startnummer, fly og hotel – og vil blive solgt efter først-til-mølle-princippet med et starttidspunkt, som bliver offentliggjort her på websitet og via nyhedsbreve. Her følger også en grundig orientering omkring alt det praktiske – eksempelvis omkring COVID-19 og indrejsen til USA.

Skriv dig op til nyheder om New York Marathon 2021