Travel Sense ’Officiel Rejsepartner’ hos DBU

DBU og Travel Sense har indgået et partnerskab, som gør Travel Sense til ’Officiel Rejsepartner’ på DBU’s fanrejser.

Vi er stolte og ydmyge over, at DBU har valgt Travel Sense som samarbejdspartner, og vi glæder os rigtig meget til at kunne give danskerne mulighed for at rejse med landsholdene til både EM og VM kvalifikationskampene og kampene i Nations League.

Når du er medlem af DBUs Landsholdsklub ”FORDANMARK” optjener du loyalitetspoint, når du køber fodboldbilletter via Travel Sense. Eneste krav er, at den oplyste mailadresse (som du oplyser ved køb af billetter), er identisk med den mailadresse, som du har registreret dig med hos ”FORDANMARK”.

Covid-19 info

Udebane rejser
Hospitality til hjemmekampe

Travel Sense tilbyder danske virksomheder forskellige pakker til landsholdets hjemmekampe i Parken. De forskellige pakker offentliggøres efter EM-slutrunden.

NYCM

Officiel Rejsepartner

”Vi er stolte og ydmyge over, at DBU har valgt Travel Sense som samarbejdspartner. Travel Sense er et danskejet rejsebureau med fokus på erhvervsrejser og sportsrejser, så derfor er DBU en særlig interessant partner. Vi glæder os utrolig meget til at kunne tilbyde de danske fodboldfans en række fantastiske oplevelser til Danmarks udebanekampe - både til EM og VM kvalifikationskampene og kampene i Nations League. Vi glæder os meget til samarbejdet med DBU – og ikke mindst til at blive ’En Del af Noget Større’” siger Mads Ravn, CCO i Travel Sense.

Særligt og unikt

”Der er noget helt særligt og unikt over det fællesskab, man oplever som landsholdsfan, når man rejser til udebanekampe. Vi er derfor i DBU meget glade for at kunne byde velkommen til Travel Sense, der uden tvivl kan tilbyde nogle fantastiske landsholdsrejser til fansene. Vi glæder os til efterårets kampe, hvor vi forhåbentligt kan se frem til store oplevelser på udebane sammen med mange landsholdsfans,” siger Ronnie Hansen, kommerciel direktør i DBU.