Der findes mange unikke muligheder

for at tage en pause fra hverdagens ræs og opleve og udforske verden. Vi har masser af idéer til anderledes rejser med unikke programmer, hvor kun fantasien sætter grænser. Hvad med spækhuggersafari, Ferrari-kørsel på Amalfikysten eller vinsmagning kombineret med safari i Sydafrika?
I vil heller ikke kede jer i mellemøsten, som byder på meget andet end Dubai og verdens højeste bygning. Kombinér for eksempel oplevelserne i de mellemøstlige storbyer med ørkensafari og overnat i luksuriøse telte i beduinstil. Er I mere til mad og vin, arrangerer vi kulinariske rejser, hvor I selv er med til at skabe gourmetretterne på nogle af verdens bedste restauranter. I kan besøge vinbonden i Toscana eller møde Michelin-kokken i London. Det handler om smag og passion for det, vi spiser og drikker.

LYNGEN-JP.jpg

Nordlys, Rensdyr og Isbjerge

Leder du efter den helt ekstrordinære tur til dem der har ydet den store indsats – så er her en helt anderledes oplevelse som står på luksus katamaran! På turen vil I kunne opleve lige præcis det I vil da turen sammensættes efter jeres ønsker. Der stævnes ud fra Lyngen i nord-Norge og herfra er eventyret fuldstændig åbent. Vi kan dog anbefale at se nordlys, køre med rensdyr, spise frokost på en bjergtinde og fange en havkat. Mulighederne er uanede og I vil være i centrum for det hele.

Kempinski.jpg

5-stjernet indkvartering med skræddersyet program

Skræddersyede firmaarrangementer er en af vores spidskompetencer. Vi har stor erfaring med selv samme og har haft grupper de fleste steder hen i verden. Fra 300 mennesker I München på 5-stjernet indkvartering med temafest, specialbyggede huse, udflugter til Ørneborgen, virksomhedsbesøg i områdets kendte miner til rejse over atlanten. Vi har arrangeret alt og hos os kan alt lade sig gøre så kontakt os endelig.

explore2-2.jpg

Himalaya, Wellness, Skiløb og 5-Stjernet Yoga

Leder du efter det ultimative unikke kan vi foreslå en tur til Himalaya. Via et stop i New Delhi står du hurtigt i verdens højeste skiområde på 5-stjernet hotel. Om I vil stå på ski, slappe af og nyde den friske luft og wellness krydret med foredrag og konference faciliteter vælger I naturligvis selv. Den 5-stjernede indkvartering kan klare alt og vi kan hjælpe med at arrangere udflugter til gamle klostre eller områdets kendte kendte sneaber. Vi kan garantere at det er en rejse du og dine kollegaer aldrig vil glemme.