Oplev Ajax live på Johan Cruijff Arena

Fodboldrejser til Ajax

Ajax blev stiftet i 1900 og holder til dagligt til i smukke Amsterdam på Johan Cruijff ArenA, tidligere Amsterdam ArenA, med plads til lidt over 54.000 tilskuere, kun 20-30 minutter fra Amsterdam centrum. I pokalskabet står rekordmange hollandske mesterskabspokaler, nemlig imponerende 33, samt 18 pokalturneringstrofæer og ikke mindst fire Europa Cup/Champions League-pokaler, hvoraf den seneste blev vundet tilbage i 1994/95. Der har i et lang stykke tid været en hel del danskere i klubben, og Ajax er derfor ofte blevet omtalt som en ’danskerklub’. I øjeblikket er der dog kun to tilknyttet førsteholdstruppen, men det er til gengæld også to store landsholdsprofiler i form af Lasse Schöne og ikke mindst dansk fodbolds store nye angrebshåb, Kasper Dolberg. Træner i klubben er hollandske Erik ten Hag, og af andre profiler på holdet kan blandt andet nævnes Amin Younes og forsvarstalentet Matthijs de Ligt.
Det største rivalopgør i Amsterdam er uden tvivl kampene mod Feyenoord, som går under navnet ’De Klassieker’. Desuden er kampene mod PSV Eindhoven, som har vundet næstflest hollandske mesterskaber, også altid intense og spændende. Opgørene bliver derfor kaldt ’De Topper’, fordi de to klubber er de mest succesrige gennem tiden.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Ajax fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Amsterdam med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Holland. Desuden er pakkerne med forbehold for ændring af hotel. Hvis der opstår en ændring af hotel efter dit køb, vil dette blive oplyst senest 24 timer efter købet. Hotellet vil med garanti være minimum 3-stjernet og med central beliggenhed.
 
Ajax har ikke flere hjemmekampe tilbage i denne sæson. Ønsker du at høre mere lige så snart, vi har vores fodboldpakker til den nye sæson klar, så klik på ‘Kontakt os’ og udfyld formularen. Herefter vender vi tilbage med mere info, så snart vi er klar med pakkerne.

kontaktos


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os