FC Barcelona


Vælg kamp

Filtrer efter

Oplev FC Barcelona live på Camp Nou

Fodboldrejser til FC Barcelona

Vi venter stadig spændt på at de spanske myndigheder kommer med info vedrørende kapaciteten på de forskellige stadions rundt omkring i Spanien til den nye sæson. Samtidig med det mangler vi også 100% bekræftelse på at turister må komme på stadions og om der bliver regler med Coronapas osv.

Har i allerede nu en kamp i gerne vil afsted til, så kan i finde programmet for FC Barcelona nedenfor, hvor i også kan sende en forespørgsel, så kommer vi retur med et tilbud. 

God sommer!


FC Barcelona er en af de største og mest succesfulde fodboldklubber i verden med et hav af fans over alt. Den ikoniske klub blev stiftet i 1899 og har til dagligt hjemme på gigantiske Camp Nou, der kan huse lige under 100.000 tilskuere, hvilket gør stadionet til intet mindre end Europas største. Det er derfor en oplevelse uden sammenligning at tage på fodboldrejse til Barcelona.
De største opgør for FC Barcelona er selvfølgelig kampene mod ærkerivalerne Real Madrid, også kendt som ’El Clásico’, der er blandt de allerstørste i verden – en drøm for alle fodboldfans at opleve live. Også ’Derbi Barceloní’, mod bysbørnene fra Espanyol, er der en helt speciel stemning omkring.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores FC Barcelona fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Barcelona med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Spanien. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.Covid-19 info:

Grundet du har købt en pakkerejse via et dansk rejseselskab, så er du dækket af den danske pakkerejselov. Skulle der derfor ske en af nedenstående ting er du dækket og vil få alle dine penge retur:

1) Landet du har købt en pakkerejse til bliver orange/rød efter køb af rejsen

2) Landet du har købt en pakkerejse til tillader ikke danskere indrejse efter køb af rejsen

3) Kampen bliver aflyst

4) Kampen bliver spillet uden tilskuere eller med begrænset kapacitet og det påvirker din pakkerejse

Tak fordi du køber dansk !!

Der er 14 varer.

Viser 1-14 af 14 element(er)