FC Barcelona

Filtrer efter

Oplev FC Barcelona live på Camp Nou

Fodboldrejser til FC Barcelona

FC Barcelona er en af de største og mest succesfulde fodboldklubber i verden med et hav af fans over alt. Den ikoniske klub blev stiftet i 1899 og har til dagligt hjemme på gigantiske Camp Nou, der kan huse lige under 100.000 tilskuere, hvilket gør stadionet til intet mindre end Europas største. Det er derfor en oplevelse uden sammenligning at tage på fodboldrejse til Barcelona. Når du er på besøg i den populære spanske turistby, er du slet ikke i tvivl om, hvor meget fodbold betyder for de lokale, og at FC Barcelona er byens stolthed. ’Barça’ er desuden gennem tiden blevet et symbol for catalansk kultur og kampen for løsrivelse fra Spanien, heraf også klubbens kendte motto ”Més que un club” – mere end en klub.
Klubben er én af tre, der aldrig nogensinde er rykket ud af den bedste spanske række, og det er i al den tid blevet til imponerende 26 La Liga-titler, 30 Copa del Rey-titler samt fem Champions League-pokaler. Den nuværende træner i klubben er Quique Setién. På holdkortet har han et utal af verdensstjerner såsom den dødbringende angrebsduo bestående af Luis Suárez og ikke mindst Lionel Messi, men derudover også spillere som, Piqué, Busquets og den nye stjerne Antoine Griezmann.
De største opgør for FC Barcelona er selvfølgelig kampene mod ærkerivalerne Real Madrid, også kendt som ’El Clásico’, der er blandt de allerstørste i verden – en drøm for alle fodboldfans at opleve live. Også ’Derbi Barceloní’, mod bysbørnene fra Espanyol, er der en helt speciel stemning omkring.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores FC Barcelona fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Barcelona med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Spanien. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.
En GRUPPEREJSE indeholder blandt andet flybilletter tur/retur, transport til/fra lufthavn, tre overnatninger i Barcelona centrum, fodboldbillet, stadionrundvisning, oplæg og dansk guide. Læs nærmere under den enkelte rejse.

Covid-19 opdatering

Kalender 2020/21

TBA 2020 FC Barcelona - Elche
27. september 2020 FC Barcelona - Villareal
04. oktober 2020 FC Barcelona - Sevilla
25. oktober 2020 FC Barcelona - Real Madrid
08. november 2020 FC Barcelona - Real Betis
29. november 2020 FC Barcelona - Osasuna
13. december 2020 FC Barcelona - Levante
20. december 2020 FC Barcelona - Valencia
30. december 2020 FC Barcelona - Eibar
20. januar 2021 FC Barcelona - Real Sociedad
31. januar 2021 FC Barcelona - Athletic Bilbao
14. februar 2021 FC Barcelona - Alaves
21. februar 2021 FC Barcelona - Cadiz
14. marts 2021 FC Barcelona - Huesca
04. april 2021 FC Barcelona - Valladolid
21. april 2021 FC Barcelona - Getafe
28. april 2021 FC Barcelona - Granada
09. maj 2021 FC Barcelona - Atletico Madrid
16. maj 2021 FC Barcelona - Celta de Vigo
 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os