Ofte stillede spørgsmål

Ja! Travel Sense sender hvert år over 3.000 gæster afsted til diverse sportsarrangementer, og ALLE modtager deres gyldige billetter. Travel Sense stiller desuden en garanti om at refundere rejsen 100%, hvis billetterne ikke modtages eller er ugyldige.

Ja, Travel Sense er medlem af rejsegarantifonden, nr. 1504. Bidrag til rejsegarantifonden indregnes altid i rejsens grundpris.

Har du et gavekort, som du ønsker at benytte i betalingen af din rejse, kan det ikke gøres online. Kontakt os derfor på info@travelsense.dk eller tlf. 70230644.

Ja! Travel Sense sender hvert over 3.000 gæster afsted til diverse sportsarrangementer, og ALLE modtager deres gyldige billetter. Travel Sense stiller desuden en garanti om at refundere rejsen 100%, hvis billetterne ikke modtages eller er ugyldige.

Vi sender rejsedokumenter elektronisk ca. 7-10 dage inden afrejse.

Nøjagtig hvilken indgangssektion og nøjagtige række- og sædenumre på stadion får vi meget sjældent at vide på forhånd. Vi arbejder inden for nogle overordnede kategorier, og dine billetter vil være inden for den aftalte kategori. Billetterne er altid i hjemmesektion, medmindre kunden har forespurgt og fået bekræftet billetter i udebanesektionen.

Det er meget forskelligt fra kamp til kamp og fra klub til klub, hvordan fodboldbilletterne leveres, men som udgangspunkt er alle klubber blevet elektroniske og derfor kræver det man har en Iphone eller lignende for at kunne modtage fodboldbilletter.

Billetterne bliver sendt elektronisk som E-Tickets, der efterfølgende skal printes ud

Det er dermed svært at sige noget helt generelt om billetlevering. Hvis du er i tvivl om, hvordan billetleveringen foregår til en specifik kamp, så spørg meget gerne en af vores rejsekonsulenter.

Vi sælger som udgangspunkt kun pakkerejser bestående af minimum 1 hotelovernatning + fodboldbillet. Der er enkelte tilfælde, hvor vi har mulighed for "kun" at sælge fodboldbilletter alene. Skriv til os med en evt. forespørgsel på det.

Hvis I er mere end 10 personer, der ønsker at rejse sammen, så kontakt os gerne på info@travelsense.dk. Efterfølgende fremsender vi et specielt tilbud til jer.

På nogle udvalgte rejser er flybilletter inkluderet (typisk på gruppeture), men på de fleste ture er der som udgangspunkt kun inkluderet hotelovernatninger + billetter til pågældende kamp. Det står altid tydeligt angivet, hvis flybilletter er inkluderet.

Ja, det er muligt at tilkøbe sine flybilletter hos Travel Sense således, at man får det hele i én samlet pakkerejse. Dette giver kunden en større sikkerhed, og det vil være Travel Senses ansvar at ændre flybilletter, hvis det skulle blive nødvendigt. Travel Sense tager et gebyr på 350 kr. pr. flybillet, der koster under 2.000 kr. og 500 kr. pr. flybillet, der koster over 2.000 kr.
Bemærk venligst, at Travel Sense ikke tager ansvar for at ændre flybilletter, der ikke er bestilt hos Travel Sense.

De forskellige ligaer (Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, osv.) fastlægger kampene på forskellige måder. Du kan læse nærmere omkring fastlæggelse af fodboldkampe på vores hjemmeside HER.

Vi garanterer altid, at ingen Travel Sense-gæster sidder alene på stadion hvis man er et lige antal der bestiller. Vi kan dog ikke 100% garantere mere end to sammenhængende billetter. Vi gør naturligvis altid vores ypperste for, at alle sidder sammen. Dette lykkedes også 19 ud af 20 gange. I England kan vi altid garantere man sidder sammen, også som et ulige antal gæster der køber sammen. I Spanien & Paris kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.

Alt merchandise fra hjemmebaneholdet er naturligvis tilladt. Det er derimod ikke tilladt at have merchandise på fra udebaneholdet, og du kan blive nægtet adgang, hvis dette ikke overholdes! Hvis man køber en fodboldrejse, hvor hospitality inden kampen er inkluderet, kan der gælde særlige en dress code i den pågældende lounge.

Hvis der skulle opstå problemer på din rejse, så kan Travel Sense altid kontaktes på tlf. 32680507. Dette nummer er til hastesager på destinationen og ikke generelle henvendelser.

Hvis I ønsker at bo på et specifikt hotel, som vi ikke tilbyder på vores hjemmeside, så er I altid velkomne til at skrive til en af vores rejsekonsulenter på info@travelsense.dk.

I nogle tilfælde kan hotellerne godt tilbyde en ekstra opredning, og i andre tilfælde er det ikke muligt. Hvis I ønsker at forespørge på en ekstra opredning, så skriv til en af vores rejsekonsulenter på info@travelsense.dk.

På de fleste hoteller i Tyskland, Spanien og Italien vil du som oftest blive opkrævet en turistskat når du tjekker ud af hotellet. Det er ikke noget der kan betales på forhånd. Prisen variere, men oftest er det omkring €1.50 - €2.00 euro pr. nat.