Manchester United

Filtrer efter

Oplev Manchester United live på Old Trafford

Fodboldrejser til Manchester United

Manchester United er en af de mest ikoniske og rigeste fodboldklubber på kloden med en kæmpe fanbase verden over. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1878 og skiftede i 1902 navn til det, vi kender den som i dag. ’The Red Devils’ har siden da slået sig fast som den mest succesfulde engelske klub nogensinde med blandt andet rekordmange engelske mesterskaber, 20, samt 12 FA Cup-titler og tre Champions League pokaler. United har siden 1910 spillet deres hjemmekampe på legendariske Old Trafford, også kendt som ’The Theatre of Dreams’, med plads til over 75.000 tilskuere – et fantastisk stadion at tage på fodboldrejse til! Siden klubikonet Sir Alex Ferguson stoppede som træner i 2013, efter hele 26 år på sidelinjen, har klubben ledt efter den rigtige mand til at udfylde de store sko. Det har været en svær proces og senest er den karismatiske José Mourinho blevet fyret. Derefter har Manchester United hentet deres tidligere norske legende ind på trænerbænken i form af Ole Gunner Solkjær. Han er stadig i besidelse af en stjernespækket trup med blandt andet Paul Pogba, Marcus Rashford, samt verdens dyreste forsvarspiller, Harry Maguire.
Klubbens helt store rivaler er selvfølgelig bysbørnene fra Manchester City og ærkerivalerne fra Liverpool FC. Når United møder et af disse to hold er altid garanti for intensitet og stemning i verdensklasse på Old Trafford!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Manchester United fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Europa League) i Manchester med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

I finder alle pakker nedenfor:  

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)