Manchester United

Filtrer efter

Oplev Manchester United live på Old Trafford

Fodboldrejser til Manchester United

Kære Premier League fan,

Lidt info om sæsonen 2021/22:
Programmet til Premier League sæsonen 2021/22 er nu kommet og det ser super spændende ud endnu engang. Vi har i realiteten allerede vores pakker klar til salg, men de kommer ikke online og gjort mulige for køb før England får ophævet deres restriktioner. Det gælder både de restriktioner de har mod os med karantæne ved indrejse og dem vi har mod dem. De er orange i øjeblikket og vi begynder først at sælge vores pakkerrejser, så snart de bliver gule igen. Hverken vi eller jer som kunder er forsikret så længe vi sælger pakker når landet er orange, så pas meget på med at købe steder der siger anderledes.


Du kan finde Manchester United's kampprogram nedenfor, hvor du også kan sende os en forespørgsel, så vender vi retur med et tilbud hurtigst muligt.

Rigtig god sommer :)


Manchester United er en af de mest ikoniske og rigeste fodboldklubber på kloden med en kæmpe fanbase verden over. Klubben blev stiftet helt tilbage i 1878 og skiftede i 1902 navn til det, vi kender den som i dag. ’The Red Devils’ har siden da slået sig fast som den mest succesfulde engelske klub nogensinde med blandt andet rekordmange engelske mesterskaber, 20, samt 12 FA Cup-titler og tre Champions League pokaler. United har siden 1910 spillet deres hjemmekampe på legendariske Old Trafford, også kendt som ’The Theatre of Dreams’, med plads til over 75.000 tilskuere – et fantastisk stadion at tage på fodboldrejse til!
Klubbens helt store rivaler er selvfølgelig bysbørnene fra Manchester City og ærkerivalerne fra Liverpool FC. Når United møder et af disse to hold er altid garanti for intensitet og stemning i verdensklasse på Old Trafford!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Manchester United fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Manchester med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)