AS Roma

AS Roma

AS Roma

Filtrer efter

Oplev AS Roma live på Stadio Olimpico

Fodboldrejser til AS Roma

Serie A

Vi venter stadig spændt på at de italienske myndigheder kommer med info vedrørende kapaciteten på de forskellige stadions rundt omkring i Italien til den nye sæson. Samtidig med det mangler vi også 100% bekræftelse på at turister må komme på stadions og om der bliver regler med Coronapas osv.

Har i allerede nu en kamp i gerne vil afsted til, så må i gerne sende en forespørgsel på: jonathan@travelsense.dk, så kommer vi med et tilbud hurtigst muligt.

God sommer!


AS Roma blev grundlagt i 1927 og har til dagligt hjemme i den smukke italienske hovedstad Rom, hvor de spiller på Stadio Olimpico med plads til over 70.000 tilskuere – en hjemmebane, som de desuden deler med byrivalerne Lazio. Stadionet er Italiens næststørste, hvor kun San Siro i Milano, som er hjemmebane for AC Milan og Inter, har mere plads på lægterne. Planen er dog, at klubben inden for den nærmeste fremtid skal flytte til et nyt stadion, der midlertidigt har fået navnet ’Stadio della Roma’. Hvornår klubben flytter, vides dog ikke endnu. I pokalskabet har Roma tre Scudettor, som det italienske mesterskab bliver kaldt, samt ni Coppa Italia pokaler. Seneste titel kom i sæsonen 2007/08, hvor de netop vandt den italienske pokalturnering. Ny træner for hovedstadsklubben er den karismatiske Jose Mourinho. I truppen har han blandt andet spillere som Edin Džeko og de store italienske talenter, Lorenzo Pellegrini og Nicolo Zaniolo.
Et af klubbens største rivalopgør, kaldet ’Derby della Capitale’, er naturligvis mod bysbørnene fra Lazio, som de deler Stadio Olimpico med. Til disse kampe er der garanti for stemning og intensitet – både på banen og på tilskuerpladserne.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AS Roma fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Rom med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se vores pakker nedenfor:

Covid-19 opdatering

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os