Tottenham


Vælg kamp

Filtrer efter

Oplev Tottenham live på det nye 'Tottenham Hotspur Stadium'

Fodboldrejser til TottenhamLæs alt Covid-19 info til England her:

https:/www.travelsense.dk/rejser/covid-19-info-65

I finder programmet for Tottenham nedenfor, hvor man købe enten kan sende en forespørgsel eller købe den valgte pakke. 


Tottenham Hotspur, eller bare ’Spurs’, blev etableret i 1882 og er opkaldt efter London-bydelen af samme navn. Siden da har klubben vundet to PL-titler og otte FA Cup-trofæer, mens seneste store titel blev vundet i 2007/08, hvor Ligacup-trofæet blev hentet til klubben. Tottenham har siden 1899 haft hjemmebane på White Hart Lane med plads til lidt over 36.000 tilskuere. Nu er klubben flyttet ind på det nye White Har Lane med plads til hele 62.000 tilskuere. Et helt fantastisk stadion der burde stå på alles 'Bucket List'.
Nogle af de største opgør for Tottenham er uden tvivl Nordlondon-derbyet mod Arsenal samt kampene mod Londonrivalerne Chelsea. Vi glæder os meget til at sende jer over til det nye stadion og give jer en oplevelse for livet!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Tottenham fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Europa League) i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Der er 13 varer.

Viser 1-13 af 13 element(er)