Tottenham

Filtrer efter

Oplev Tottenham live på det nye 'Tottenham Hotspur Stadium'

Fodboldrejser til Tottenham

Tottenham Hotspur, eller bare ’Spurs’, blev etableret i 1882 og er opkaldt efter London-bydelen af samme navn. Siden da har klubben vundet to PL-titler og otte FA Cup-trofæer, mens seneste store titel blev vundet i 2007/08, hvor Ligacup-trofæet blev hentet til klubben. Tottenham har siden 1899 haft hjemmebane på White Hart Lane med plads til lidt over 36.000 tilskuere. I dele af sidste sæson spillede klubben alle hjemmekampe på det engelske nationalstadion Wembley, da det nuværende White Hart Lane blev revet ned og et nyt med plads til hele 62.000 tilskuere blev opført. Det står klar nu, og Spurs kan nok engang flytte tilbage til stort set vante omgivelser. Der er ny mand bag roret i storklubben, hvor legendariske og karismatiske José Mourinho har taget over og skal prøve at bringe succes til Nordlondon. Han tager over efter argentinske Mauricio Pochettino, der har haft rigtig meget succes, men har manglet at levere en vigtig ting til klubben, nemlig trofæer! Sidste år blev det til en flot finaleplads i Champions League, hvor Liverpool dog viste sig for stærke. Truppen består dog stadig af stærke spillere som Toby Alderweireld, Dele Alli og Harry Kane
Nogle af de største opgør for Tottenham er uden tvivl Nordlondon-derbyet mod Arsenal samt kampene mod Londonrivalerne Chelsea. Vi glæder os meget til at sende jer over til det nye stadion og give jer en oplevelse for livet!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Tottenham fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

I finder alle pakker nedenfor:    

There is 1 product.

Viser 1-1 af 1 element(er)