Fodboldrejser til Europa League

Oplev Europa League live i hele europa

Europa League, der indtil 2009 hed UEFA Cup, er lillebror til Champions League og er blevet afviklet siden 1971. Turneringen bliver af mange undervurderet, men det er generelt ikke helt fair, da der i den grad bliver spillet en masse fantastisk fodbold undervejs. Før de endelig 48 hold, der skal deltage i turneringens gruppespil, er fundet, bliver der afviklet en lang kvalifikationsfase med deltagelse af klubber fra en lang række forskellige lande. Senere indtræder de otte tre’ere fra Champions League gruppespillet desuden i turneringens knockoutfasen.

De forsvarende mestre er Atalanta som slog Leverkusen i finalen i 2023/24 sæsonen. Sevilla er kongerne af Europa League og har vundet turneringen hele 7 gange siden 2006, hvilket er 4 titler mere end Inter, Liverpool, Juventus og Atletico Madrid, som alle har vundet turneringen 3 gange.

Se vores pakker nedenfor:

*Alle billetter til Europa League finalen skal søges eller købes via UEFA. 

Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os