Oplev Europa League live i hele europaEuropa League, der indtil 2009 hed UEFA Cup, er lillebror til Champions League og er blevet afviklet siden 1971. Turneringen bliver af mange undervurderet, men det er generelt ikke helt fair, da der i den grad bliver spillet en masse fantastisk fodbold undervejs. Før de endelig 48 hold, der skal deltage i turneringens gruppespil, er fundet, bliver der afviklet en lang kvalifikationsfase med deltagelse af klubber fra en lang række forskellige lande. Senere indtræder de otte tre’ere fra Champions League gruppespillet desuden i turneringens knockoutfasen.

Gennem årene har mange forskellige hold vundet turneringen, men det mest succesfuld hold er spanske Sevilla, der har vundet trofæet hele seks gange i alt og hele tre gange i træk fra 2014 til 2016. Efterfølgende kommer JuventusInter og Liverpool FC, der hver har vundet tre gange.

 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os