Crystal Palace

Filtrer efter

Oplev Crystal Palace live på Selhurst Park

Fodboldrejser til Crystal Palace

Kære Premier League fan,

Lidt info om sæsonen 2021/22:
Programmet til Premier League sæsonen 2021/22 er nu kommet og det ser super spændende ud endnu engang. Vi har i realiteten allerede vores pakker klar til salg, men de kommer ikke online og gjort mulige for køb før England får ophævet deres restriktioner. Det gælder både de restriktioner de har mod os med karantæne ved indrejse og dem vi har mod dem. De er orange i øjeblikket og vi begynder først at sælge vores pakkerrejser, så snart de bliver gule igen. Hverken vi eller jer som kunder er forsikret så længe vi sælger pakker når landet er orange, så pas meget på med at købe steder der siger anderledes.

Klubberne skal samtidig have en godkendelse fra den engelske regering på, hvilken kapacitet de kan have tilbage på stadion til den nye sæson og før det kan vi ikke være sikker på det vi tilbyder. De mangler stadig svar fra den engelske regering og håber på mere svar i løbet af juli.

Vi takker for tålmodigheden og glæder os enormt meget til igen at sende jer afsted til Premier League kampe.
Vil i skrives op til den nye sæson og har i allerede nu brug for et uforpligtende tilbud på en bestemt kamp, så skriver i bare til: jonathan@travelsense.dk, så vender vi retur hurtigst muligt.

Rigtig god sommer :)


Crystal Palace også bedre kendt som bare "The Eagles" blev grundlagt tilbage i 1905 og har til dagligt hjemmebane på Selhurst Park i Sydlondon med plads til over 26.000 tilskuere. 
I front for klubben er den engelske legende og tidligere FC København træner, Roy Hodgson, som har præsteret utrolig flot med London mandskabet. I truppen har han profiler som Mamadou Sakho, Christian Benteke og den helt store stjerne Wilfried Zaha.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Crystal Palace fodboldrejser er inkl. to overnatninger i London med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. 
Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i England.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os