Håndboldrejser - Håndbolddamerne

Oplev fantastisk håndbold i hele verden

Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund!
 
De danske håndbolddamer var i mange år klart et af de bedste hold i verden, hvor de over en periode på ca. 10 år blandt andet vandt tre OL-guld, et VM-guld og tre EM-guld. De seneste år er det gået lidt op og ned i en periode, hvor håndboldherrerne har taget over, men det virker nu til at damelandsholdet er på vej op igen. Med succestræneren fra Team Esbjerg, Jesper Jensen i spidsen og profiler som Anne Mette Hansen, Sandra Toft og Mie Højlund inde på håndboldbanen er Danmark uden tvivl på vej op igen. Hos Travel Sense sender vi dig sikkert afsted på håndboldrejse for at opleve håndbolddamerne i aktion LIVE rundt omkring i verden.
 
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Tænker du på at støtte Danmark hele vejen til guldet, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kommer med meget info omkring vores pakker, når vi har lodtrækningen klar og vi kender Danmarks modstandere og hvor vi skal spille. 

Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os