Håndbolddamerne

Filtrer efter

Håndboldrejser til EM 2018 i Frankrig

Håndboldrejser - Håndbolddamerne

Tidspunkt: 30. november til 16. december 2018
Sted: Frankrig (Paris, Nantes, Montbéliard, Nancy og Brest)
 
Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund!
 
De danske håndbolddamer var i mange år klart et af de bedste hold i verden, hvor de over en periode på ca. 10 år blandt andet vandt tre OL-guld, et VM-guld og tre EM-guld. De seneste år er det gået lidt op og ned i en periode, hvor håndboldherrerne har taget over, men det virker nu til at damelandsholdet er på vej op igen. Med Klavs Bruun Jørgensen i spidsen og profiler som Anne Mette Hansen, Stine Jørgensen og Line Jørgensen inde på håndboldbanen er Danmark uden tvivl på vej op igen. Hos Travel Sense sender vi dig sikkert afsted på håndboldrejse for at opleve håndbolddamerne i aktion LIVE rundt omkring i verden.
 
I 2018 skal de danske håndbolddamer kæmpe med om EM-titlen i Frankrig. Værterne Frankrig er desuden forsvarende verdensmestre fra 2017. Det bliver her spændende at se, hvad Danmark kan gøre.
 
Kontakt os allerede i dag og få et tilbud
Tænker du på at tage til Frankrig for at støtte håndbolddamerne, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 
kontaktos

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os