Paris Saint-Germain

Filtrer efter

Oplev PSG live på Parc des Prince

Fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain holder til i den smukke franske hovedstad og er en forholdsvis ny klub, der blev grundlagt i 1970. Her spiller de hjemme på Parc de Princes med plads til over 48.000 tilskuere på lægterne, som indtil åbningen af Stade de France i 1998 desuden var hjemmebane for det franske landshold. Klubben er forsvarende franske mestre og har nu vundet syv mesterskaber i alt, hvoraf fire af dem blev vundet i træk fra 2012/13 til 2015/16, samt rekordmange Coupe de France-pokaler, nemlig 10. Øverst på PSG’s ønskeliste er uden tvivl Champions League-trofæet, som skal være kronen på værket for Oryx Qatar Sports Investments og klubpræsident Nasser Al-Khelaifi, der købte klubben tilbage i 2011. Nede på sidelinjen styrer den tidligere Sevilla succestræner Unai Emery slagets gange, og i hans stjernespækkede trup har han blandt andet profiler som Ángel Di María, Edinson Cavani, Thiago Silva og ikke mindst verdens klart dyreste fodboldspiller Neymar, der blev hentet for vanvittige 1,65 milliarder kroner i FC Barcelona.
Vil du opleve et af de største opgør i Frankrig, så skal du uden tvivl bestille en fodboldrejse til ’Le Classique’ mod ærkerivalerne fra Marseille. Her er stemningen og intensiteten altid helt i top!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Paris Saint-Germain fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Paris med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Frankrig. Desuden er pakkerne med forbehold for ændring af hotel. Hvis der opstår en ændring af hotel efter dit køb, vil dette blive oplyst senest 24 timer efter købet. Hotellet vil med garanti være minimum 3-stjernet og med central beliggenhed.

Se vores pakker nedenfor:  

Covid-19 opdatering

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os