Fodboldrejser til Paris Saint-Germain

Oplev PSG live på Parc des Prince

Paris Saint-Germain holder til i den smukke franske hovedstad og er en forholdsvis ny klub, der blev grundlagt i 1970. Her spiller de hjemme på Parc de Princes med plads til over 48.000 tilskuere på lægterne, som indtil åbningen af Stade de France i 1998 desuden var hjemmebane for det franske landshold. Klubben er forsvarende franske mestre og har nu vundet syv mesterskaber i alt, hvoraf fire af dem blev vundet i træk fra 2012/13 til 2015/16, samt rekordmange Coupe de France-pokaler, nemlig 10.
Vil du opleve et af de største opgør i Frankrig, så skal du uden tvivl bestille en fodboldrejse til ’Le Classique’ mod ærkerivalerne fra Marseille. Her er stemningen og intensiteten altid helt i top!
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Paris Saint-Germain fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Paris med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Frankrig. Desuden er pakkerne med forbehold for ændring af hotel. Hvis der opstår en ændring af hotel efter dit køb, vil dette blive oplyst senest 24 timer efter købet. Hotellet vil med garanti være minimum 3-stjernet og med central beliggenhed.

Kamprogrammet og fra-priser finder i nedenfor. Har i en forespørgsel kan det sendes på den ønskede kamp nedenfor, derefter modtager i et skræddersyet tilbud hurtigst muligt.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Aktive filtre