Inter Milan

Filtrer efter

Oplev Inter live på San Siro

Fodboldrejser til Inter Milan

Serie A

Vi venter stadig spændt på at de italienske myndigheder kommer med info vedrørende kapaciteten på de forskellige stadions rundt omkring i Italien til den nye sæson. Samtidig med det mangler vi også 100% bekræftelse på at turister må komme på stadions og om der bliver regler med Coronapas osv.

Har i allerede nu en kamp i gerne vil afsted til, så må i gerne sende en forespørgsel på: jonathan@travelsense.dk, så kommer vi med et tilbud hurtigst muligt.

God sommer!


Inter Milan, den ene af de to storklubber fra den norditalienske modeby Milano, blev grundlagt i 1908 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra AC Milan. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Mens AC Milan brugt stadionet fra starten af, var det først i 1947, at ‘Nerazzurri’ flyttede fra Arena Civica i centrum af byen og ud til San Siro. Inter har gennem tiden nydt stor succes i både Italien og Europa, og har siden opstarten vundet flotte 19 Serie A-titler, syv Coppa Italia pokaler og tre Champions League-titler. Sidste titel blev vundet så sent som i år, hvor de vandt mesterskabet for første gang siden 09/10 sæsonen. Træneren bag denne fantastiske triumf var karismatiske Antonio Conte, men han er desværre allerede ude af Inter Milan igen efter uenighed med ejerne. Truppen er dog stadig stjernespækket med blandt andet profiler som Lautaro Martinez, Romelu Lukaku og vores egen danske stjerne Christian Eriksen, som lige er blevet hentet til.
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene AC Milan. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Inter fodboldrejser er inkl. to overnatninger (en til Champions League) i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se pakker nedenfor:  

Covid-19 opdatering

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os