Inter Milan

Filtrer efter

Oplev Inter live på San Siro

Fodboldrejser til Inter Milan

Serie A

Inter Milan, den ene af de to storklubber fra den norditalienske modeby Milano, blev grundlagt i 1908 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra AC Milan. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Mens AC Milan brugt stadionet fra starten af, var det først i 1947, at ‘Nerazzurri’ flyttede fra Arena Civica i centrum af byen og ud til San Siro. Inter har gennem tiden nydt stor succes i både Italien og Europa, og har siden opstarten vundet flotte 18 Serie A-titler, syv Coppa Italia pokaler og tre Champions League-titler. Vi skal dog efterhånden tilbage til 2010/11, hvor de vandt Coppa Italia, for at finde seneste store titel. Der er derfor ingen tvivl om, at storklubben i den grad tørster efter snart at vinde flere titler. Ny mand på trænerposten er karismatiske Antonio Conte, som skal bringe Inter tilbage til toppen af både Italiensk og Europæisk fodbold. Truppen består blandt andet af profiler som Lautaro Martinez, Romelu Lukaku og vores egen danske stjerne Christian Eriksen, som lige er blevet hentet til.
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene AC Milan. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Inter fodboldrejser er inkl. to overnatninger (en til Champions League) i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se pakker nedenfor: