Håndboldherrerne

Filtrer efter

Håndboldrejser til VM 2021 i Egypten

Håndboldrejser - Håndboldherrerne

Tidspunkt: 14. til 21. januar 2021
Sted: Egypten
 
Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund!
De danske håndboldherrer har i mange år været med i den absolutte verdenstop og har efterhånden leveret en lang række fantastiske resultater til Danmark og alle de mange danske håndboldfans. Blandt andet er de løbet med EM-guldet i 2008 og 2012, VM-guld i 2019 samt hentet OL-guld i 2016 i Rio de Janeiro. Med træner Nikolaj Jacobsen på sidelinjen og profiler som Niklas Landin, René Toft Hansen og ikke mindst en af verdens bedste håndboldspillere, Mikkel Hansen, på holdet, er det ingen tvivl om, at Danmark fortsat vil spille verdensklasse håndbold og selvfølgelig også være blandt favoritterne til at vinde de helt store titler. Tag på håndboldrejse med Travel Sense og få en oplevelse for livet!
 
Til januar 2021 bliver VM afviklet i Egypten. Danmark er forsvarende verdensmestre og vil helt sikkert være blandt favoritterne igen. Det betyder, at alle danske håndboldfans dermed får mulighed for at opleve de danske håndboldherrer på tætteste hold.

Har du en forespørgsel til VM 2021, så skriv en mail til os på info@travelsense.dk. 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os