Håndboldrejser til EM 2022 i Ungarn & Slovakiet

Håndboldrejser - Håndboldherrerne

Tidspunkt: 13. til 30. januar 2022
Sted: Ungarn & Slovakiet
 
Travel Sense er officiel samarbejdspartner med Dansk Håndbold Forbund!
De danske håndboldherrer har i mange år været med i den absolutte verdenstop og har efterhånden leveret en lang række fantastiske resultater til Danmark og alle de mange danske håndboldfans. Blandt andet er de løbet med EM-guldet i 2008 og 2012, VM-guld i 2019 og 2021 samt hentet OL-guld i 2016 i Rio de Janeiro. Med træner Nikolaj Jacobsen på sidelinjen og profiler som Niklas Landin, Rasmus Lauge og ikke mindst en af verdens bedste håndboldspillere, Mikkel Hansen, på holdet, er det ingen tvivl om, at Danmark fortsat vil spille verdensklasse håndbold og selvfølgelig også være blandt favoritterne til at vinde de helt store titler. Tag på håndboldrejse med Travel Sense og få en oplevelse for livet!
 
Til januar 2022 bliver EM afviklet i Ungarn og Slovakiet. Danmark har ikke vundet EM siden 2012, men har til gengæld vundet VM de sidste to gange og vil derfor helt sikkert også være blandt favoritterne til EM denne gang. Det betyder, at alle danske håndboldfans dermed får mulighed for at opleve de danske håndboldherrer på tætteste hold.


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os