Atlético Madrid

Filtrer efter

Oplev Atlético Madrid live på Wanda Metropolitano

Fodboldrejser til Atlético Madrid


Atlético Madrid blev stiftet i 1903 og har fra sæsonen 2017/18 hjemme på deres nye stadion, Wanda Metropolitano, som kan huse omkring 68.000 tilskuere. Tidligere hed hjemmebanen Vicente Calderón. På trods af at det gennem tiden er blevet til elleve spanske mesterskaber og ti Copa del Rey-titler, har Atlético generelt altid stået i skyggen af storebror Real Madrid. De seneste år er klubben dog igen begyndt at blande sig i toppen af La Liga og har leveret imponerende resultater som eksempelvis to mesterskaber i sæsonenerne 2013/14 og sidste sæson 2020/21, samt to Champions League finalepladser i henholdsvis 2013/14 og 2015/16.
’El Derbi Madrileño’ mod naboerne fra Real Madrid er uden tvivl sæsonens største opgør på Wanda Metropolitano. Derudover er det selvfølgelig altid en stor begivenhed, når mesterskabsrivalerne FC Barcelona kommer på besøg.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Atlético Madrid fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Madrid med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Spanien. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.

Se vores pakker nedenfor:  Covid-19 info:

Grundet du har købt en pakkerejse via et dansk rejseselskab, så er du dækket af den danske pakkerejselov. Skulle der derfor ske en af nedenstående ting er du dækket og vil få alle dine penge retur:

1) Landet du har købt en pakkerejse til bliver orange/rød efter køb af rejsen

2) Landet du har købt en pakkerejse til tillader ikke danskere indrejse efter køb af rejsen

3) Kampen bliver aflyst

4) Kampen bliver spillet uden tilskuere eller med begrænset kapacitet og det påvirker din pakkerejse


Tak fordi du køber dansk !!

Der er 16 varer.

Viser 1-16 af 16 element(er)