Atlético Madrid

Filtrer efter

Oplev Atlético Madrid live på Wanda Metropolitano

Fodboldrejser til Atlético Madrid

Atlético Madrid blev stiftet i 1903 og har fra sæsonen 2017/18 hjemme på deres nye stadion, Wanda Metropolitano, som kan huse omkring 68.000 tilskuere. Tidligere hed hjemmebanen Vicente Calderón. På trods af at det gennem tiden er blevet til ti spanske mesterskaber og ti Copa del Rey-titler, har Atlético generelt altid stået i skyggen af storebror Real Madrid. De seneste år er klubben dog igen begyndt at blande sig i toppen af La Liga og har leveret imponerende resultater som eksempelvis et mesterskab i sæsonen 2013/14 samt to Champions League finalepladser i henholdsvis 2013/14 og 2015/16. På sidelinjen styrer karismatiske Diego Simeone slagets gang og på grønsværen leverer spillere som Koke, Alvaro Morata og det nye spændende indkøb João Felix store præstationer til hver kamp.
’El Derbi Madrileño’ mod naboerne fra Real Madrid er uden tvivl sæsonens største opgør på Wanda Metropolitano. Derudover er det selvfølgelig altid en stor begivenhed, når mesterskabsrivalerne FC Barcelona kommer på besøg.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Atlético Madrid fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Madrid med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Spanien. I Spanien kan gælde lidt andre regler i forhold til at sidde sammen på stadion. Læs mere HER.

Se vores pakker nedenfor: