Formel 1 rejser

Filtrer efter

Oplev formel 1 live i hele verden

Formel 1 rejser

Tidspunkt: 15. marts til 29. november 2020

Sted: 22 lande i hele verden

Efter sidste Formel 1 løb var kørt i 2019-sæsonen, stod britiske Lewis Hamilton endnu engang øverst sejrsskamlen og kunne dermed fejre sit sjette verdensmesterskab – det femte på bare seks år. Hamilton er nu kun et verdensmesterskab fra at tangere legenden Michael Schumacher, der har hentet intet mindre syv titler.

Kalenderen for den nye Formel 1 sæson 2020 er stort set klar: de 20 kørere besøger 22 forskellige lokationer rundt omkring i verden. Vores egen Kevin Magnussen er heldigvis tilbage cockpittet igen og kører med al sandsynlighed sin tredje sæson for amerikanske Haas. Første løb er, som det har været de sidste mange år, i Australien, mens sæsonen igen afsluttes i ekstravagante Abu Dhabi.

Er der en pakke du ønsker, men som du ikke kan finde nedenfor, så skriv en mail på info@travelsense.dk

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os