Juventus


Vælg kamp

Juventus

Juventus

Filtrer efter

Oplev Juventus live på Allianz Stadium

Fodboldrejser til Juventus

Serie A


Italiensk fodbolds mest succesfulde klub og ikke mindst forsvarende mestre fra 2019/20-sæsonen, Juventus, blev grundlagt i 1897 og spiller til dagligt hjemme på Allianz Stadium med plads til lidt over 41.500 tilskuere. ’Den gamle dame’ har gennem tiden hentet rekordmange Scudettoer, som det italienske mesterskaber bliver kaldt, nemlig hele 36 af slagsen. Derudover har de vundet Coppa Italia 13 gange, hvilket ligeledes er en rekord, samt to Europa Cup/Champions League-trofæer – senest i sæsonen 1995/96.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Juventus fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Torino med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.


Se programmet for Juventus nedenfor, hvor i kan sende en forespørgsel på præcis den kamp i ønsket at opleve og få et tilbud på. 

fastlagt ikkefaslagt

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os