Juventus

Juventus

Juventus

Filtrer efter

Oplev Juventus live på Allianz Stadium

Fodboldrejser til Juventus

Serie A

Vi venter stadig spændt på at de italienske myndigheder kommer med info vedrørende kapaciteten på de forskellige stadions rundt omkring i Italien til den nye sæson. Samtidig med det mangler vi også 100% bekræftelse på at turister må komme på stadions og om der bliver regler med Coronapas osv.

Har i allerede nu en kamp i gerne vil afsted til, så må i gerne sende en forespørgsel på: jonathan@travelsense.dk, så kommer vi med et tilbud hurtigst muligt.

God sommer!


Italiensk fodbolds mest succesfulde klub og ikke mindst forsvarende mestre fra 2019/20-sæsonen, Juventus, blev grundlagt i 1897 og spiller til dagligt hjemme på Allianz Stadium med plads til lidt over 41.500 tilskuere. ’Den gamle dame’ har gennem tiden hentet rekordmange Scudettoer, som det italienske mesterskaber bliver kaldt, nemlig hele 36 af slagsen. Derudover har de vundet Coppa Italia 13 gange, hvilket ligeledes er en rekord, samt to Europa Cup/Champions League-trofæer – senest i sæsonen 1995/96. Klubben fra Torino er landets næstældste aktive, lige efter Genoa, der er fra 1893, og har altid været en del af den bedste italienske række med undtagelse af sæsonen 2006/07, hvor de blev tvangs nedrykket, fordi de var involveret i den store Calciopoli-skandale. Italienske Massimiliano Allegri styrer igen slagets gang fra sidelinjen, efter den italienske legende Andrea Pirlo skuffede fælt med holdet sidste år. På grønsværen har han stjerner som, Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci og ikke mindst 2018's klart største signing i form af verdensstjernen Cristiano Ronaldo, som kom til fra Real Madrid.
En af årets største kampe er ’Derby della Mole’ mod byrivalerne Torino. I disse opgør er der naturligvis altid ekstra tænding på. Desuden er kampene mod Inter fra nabokommunen Lombardiet, kendt som ’Derby d’Italia’, altid utrolig højintense.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores Juventus fodboldrejser er inkl. to overnatninger (én til Champions League) i Torino med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se vores pakker nedenfor:

Covid-19 opdatering

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os