NBA rejser til USA

Filtrer efter

NBA rejser til USA

Rejser til NBA i USA

Tidspunkt: Oktober 2019 til juni 2020

Sted: I hele USA

 

Oplev spændingen og nogle af verdens bedste og vildeste atleter, når de træder ind på gulvet i en af de 29 arenaer spredt ud over hele USA og Canada. De 30 hold er delt op med 15 hold hver i Eastern og Western Conference og spænder lige fra de 17-dobbelte mestre Boston Celtics i øst til de 16-dobbelte mestre Los Angeles Lakers i vest. Hvert hold spiller hele 82 kampe i grundspillet inden de otte bedste hold fra hver conference spiller sig videre til slutspillet. Det bedste hold fra East og West mødes til sidst i NBA-finalerne til en bedst-af-syv serie, som afgør hvem, der får lov til at løfte Larry O’Brien-trofæet over hovedet. Desværre har vi endnu ikke haft en dansker i verdens bedste basketball liga, men forhåbentlig kommer det inden alt for længe.

I 2016/17 mødtes Golden State Warriors, anført at Stephen Curry og Kevin Durant, for tredje år i træk Lebron James og resten af Cleveland Cavaliers-mandskabet i NBA-finalerne. Det endte med en forholdsvis sikker samlet 4-1 sejr til stærke Warriors, som dermed vandt deres andet mesterskab på bare tre år. Igen i år er der utrolig mange hold om buddet til at stå med den eftertragtede titel efter finalerne, og det er derfor spændende at følge med i, hvad der sker i verdens bedste basketball-liga.

 

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi skræddersyr meget gerne den perfekte NBA rejse til dig, hvis du drømmer du om at komme en smut til USA for at opleve verdens bedste basketball spillere i aktion, og vores store sportsnetværk i USA gør, at vi er i stand til at lave den helt rigtige tur til dig. Husk at du også kan kombinere din basketball rejse med NFL-kampe eller NHL-kampe.

 

Inden du kontakter os, så gør dig gerne nogle tanker om følgende:

• Hvilket NBA hold vil du gerne se?

• Hvor mange personer skal med på NBA rejsen?

• Hvornår på året vil du gerne rejse? (husk at grundspillet løber fra midt-oktober 2019 til midt-april 2020 og en vinder findes i midt-juni 2020 efter finalerne)

• Hvor længe vil du gerne være væk?

• Vil du gerne se flere NBA kampe med samme hold og/eller kombinere med et andet hold? (fx Knicks/Nets i New York eller Lakers/Clippers i Los Angeles)

• Vil du gerne kombinere din rejse med kampe fra en anden sportsgren? Herunder amerikansk fodbold (NFL), ishockey (NHL) eller baseball (MLB) (huske at nogle af de andre sportsgrenes sæsoner løber på lidt andre tidspunkter af året)

 

Er du i tvivl om noget af det ovenstående, hjælper vi selvfølgelig uden problemer. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os