Fodboldrejser til Napoli

Oplev Napoli live på Diego Armando Maradona Stadium


S.S.C. Napoli blev grundlagt tilbage i 1926 under præsident Giorgio Ascarelli og den 23. August 1926 fik klubben officielt sit navn, Associazione Calcio Napoli. Klubben har siden 1959 spillet hjemme på det stadion vi i dag kender som: Diego Armando Maradona Stadium.
Nu kan man endelig få lov at nyde en dansker spille for storklubben. Den danske landsholdspiller Jesper Lindstrøm skiftede i sæsonen 2023/24 til Napoli.

Vores fodboldpakker:
Alle vores S.S.C Napoli fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Napoli med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’.


Kamprogrammet og fra-priser finder i nedenfor. Har i en forespørgsel kan det sendes på den ønskede kamp nedenfor, derefter modtager i et skræddersyet tilbud hurtigst muligt.Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os