Fodboldrejser til Copa del Rey

Oplev Copa del Rey LIVE i Spanien

Den spanske pokalturnering, Copa del Rey, blev første gang afholdt i 1903 som en hyldest til kong Alfonso XIII og er den ældste spanske fodboldturnering. Siden da er turneringen afholdt årligt med undtagelse af en periode under den spanske borgerkrig. FC Barcelona har rekorden for flest titler med sammenlagt 31, mens Athletic Bilbao har vundet 23 gange, og Real Madrid har hentet pokal til den spanske hovedstad 20 gange.
De forsvarende vindere af turneringen er Real Madrid, som slog Osasuna med 2-1 i en fantastisk kamp i Sevilla på Estadio La Cartuja.
 
Har du et bestemt ønske, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller klik på ‘Kontakt os’-knappen og udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.
 


Fastlagt - 15/08/22 kl. 20.00 engelsk tid

Kampen er fastlagt


Kampen er IKKE fastlagt

Inkl. Fly

Inkl. Fly

Inkl. Hotel

Inkl. Hotel


Inkl. Billet

Inkl. Billet

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os