Wimbledon

Filtrer efter

Tennisrejser til Wimbledon 

Oplev Wimbledon live i london


Wimbledon, årets tredje Grand Slam, er verdens ældste tennisturnering og bliver af mange betragtet som den mest prestigefyldte at vinde. Også derfor er der en bestemt aura omkring turneringen, der er kendt for at tiltrække de rige og kendte. Wimbledon er blevet afviklet på All England Club i London siden 1877 og er den eneste Grand Slam, der bliver spillet på græs. Turneringen bliver afviklet efter årets første og anden Grand Slam, Australian Open og French Open, samt før årets sidste, US Open.

 

Det kæmpe anlæg består af hele 19 turneringsgræsbaner, hvoraf imponerende Centre Court, med plads til næsten 16.000 tilskuere, danner ramme om de største kampe og ikke mindst de afsluttende kampe. I 2009 fik banen installeret et mekanisk tag, som kan åbnes og lukkes efter behov, og så har den desuden en speciel boks, der blandt andet bliver brugt af den britiske kongefamilie. Den anden største bane, Court no. 1, kan huse 11.360 tilskuere. Udenfor på Henman Hill sidder altid et hav af mennesker og følger med i kampene på storskærm.

 

Det blev den elegante serber Novak Djokovic, der igen løb med titlen i 2019, da han besejrede legenden Roger Federer i en helt legendarisk kamp der vil gå over i historien. Djokovic vandt 3-2 i sæt i en kamp der varede hele 4 timer og 58 minutter. På kvindesiden vandt Simona Halep meget overbevisende, da hun overraskende nemt besejrede Serena Williams i finalen. 2020 udgaven af Wimbledon blev desværre aflyst, grundet Covid-19. I 2021 vil Roger Federer uden tvivl være blandt favoritterne igen sammen med andre stjerner som vinderen fra 2019 Novak Djokovic, Rafael Nadal og Andy Murray, mens favoritterne på kvindesiden vil være den forsvarende mestre Simona Halp og selvfølgelig Serena Williams.

Find vores pakker nedenfor:

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os