AC Milan

AC Milan

AC Milan

Filtrer efter

Oplev AC Milan live på San Siro

Fodboldrejser til AC Milan

Serie A

Vi venter stadig spændt på at de italienske myndigheder kommer med info vedrørende kapaciteten på de forskellige stadions rundt omkring i Italien til den nye sæson. Samtidig med det mangler vi også 100% bekræftelse på at turister må komme på stadions og om der bliver regler med Coronapas osv.

Har i allerede nu en kamp i gerne vil afsted til, så må i gerne sende en forespørgsel på: jonathan@travelsense.dk, så kommer vi med et tilbud hurtigst muligt.

God sommer!


AC Milan, den ene af de to storklubber fra den kendte italienske modeby Milano, blev stiftet i 1899 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra Inter. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Det er derfor altid en oplevelse at være til stede og opleve stemningen på dette fantastiske stadion. Klubben er en af de mest succesrige i Europa, og det er gennem tiden blevet til imponerende 18 Serie A-titler, fem Coppa Italia pokaler samt ikke mindst hele syv Europa Cup/Champions League-titler – en bedrift kun overgået af Real Madrids 12. Vi skal dog efterhånden tilbage til 2010/11, hvor de vandt det italienske mesterskab, for at finde klubbens seneste store titel. Der er derfor ingen tvivl om, at storklubben i den grad tørster efter snart at vinde flere titler. Træner for AC Milan er Stefano Pioli, som råder over en masser stjerner som f.eks. vores danske anfører Simon Kjær og ikke mindst den hjemvendte søn Zlatan Ibrahimović. 
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene Inter. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AC Milan fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se vores pakker nedenfor:

Covid-19 opdatering

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os