AC Milan

AC Milan

Filtrer efter

Fodboldrejser til AC Milan

Oplev AC Milan live på San Siro

Fodboldrejser til AC Milan

Serie A

AC Milan, den ene af de to storklubber fra den kendte italienske modeby Milano, blev stiftet i 1899 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra Inter. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Det er derfor altid en oplevelse at være til stede og opleve stemningen på dette fantastiske stadion. Klubben er en af de mest succesrige i Europa, og det er gennem tiden blevet til imponerende 18 Serie A-titler, fem Coppa Italia pokaler samt ikke mindst hele syv Europa Cup/Champions League-titler – en bedrift kun overgået af Real Madrids 12. Vi skal dog efterhånden tilbage til 2010/11, hvor de vandt det italienske mesterskab, for at finde klubbens seneste store titel. Der er derfor ingen tvivl om, at storklubben i den grad tørster efter snart at vinde flere titler. Chancerne for at det sker er i den grad blevet forhøjet, da klubben har været meget aktive på transfermarkedet op til den nye sæson. Her har de tilføjet flere store profiler, så som André Silva, Lucas Biglia og ikke mindst Leonardo Bonucci, til en trup, der allerede bestod af spillere som kaptajn Riccardo Montolivo samt teenagekeeper-sensationen Gianluigi Donnarumma. Træner for AC Milan er klublegenden Gennaro Gattuso.
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene Inter. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AC Milan fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.
 

Hvis du vil skrives op til den nye sæson 18/19, så udfyld venligst kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig så snart vores pakker er klar.

kontaktos

Der er desværre ikke nogen rejser her i øjeblikket. Vi beklager ulejligheden.