AC Milan

AC Milan

AC Milan

Filtrer efter

Oplev AC Milan live på San Siro

Fodboldrejser til AC Milan

Serie A

AC Milan, den ene af de to storklubber fra den kendte italienske modeby Milano, blev stiftet i 1899 og har hjemmebane på San Siro, også kendt som Giuseppe Meazza, som de deler med byrivalerne fra Inter. Det imponerende stadion fra 1925, der desuden er Italiens største, har plads til over 80.000 tilskuere på lægterne. Det er derfor altid en oplevelse at være til stede og opleve stemningen på dette fantastiske stadion. Klubben er en af de mest succesrige i Europa, og det er gennem tiden blevet til imponerende 18 Serie A-titler, fem Coppa Italia pokaler samt ikke mindst hele syv Europa Cup/Champions League-titler – en bedrift kun overgået af Real Madrids 12. Vi skal dog efterhånden tilbage til 2010/11, hvor de vandt det italienske mesterskab, for at finde klubbens seneste store titel. Der er derfor ingen tvivl om, at storklubben i den grad tørster efter snart at vinde flere titler. Ny træner for AC Milan er Marco Giampaolo, som kommer til fra Sampdoria og han har stjerner som anfører Alessio Romagnoli, vores danske anfører Simon Kjær og ikke mindst den hjemvendte søn Zlatan Ibrahimović. 
Største kamp i sæsonen på San Siro er naturligvis ’Derby della Madonnina’ mod bysbørnene Inter. Skal du opleve stemning og fodbold i verdensklasse, er det bare om at bestille til dette fantastiske opgør.
 
Vores fodboldpakker:
Alle vores AC Milan fodboldrejser er inkl. to overnatninger i Milano med morgenmad og fodboldbillet til den pågældende kamp. Alle pakker er uden fly medmindre andet er angivet under ‘Pakken indeholder’. Ved at bestille din fodboldrejse hos os er du selvfølgelig helt sikker på at få dine fodboldbilletter, som vi får fra vores pålidelige samarbejdspartnere i Italien.

Se vores pakker nedenfor: