EHF FINAL4


Vælg kamp

Filtrer efter

HÅNDBOLDREJSER TIL EHF FINAL4
OPLEV EHF FINAL4 LIVE I KÖLN


Tidspunkt:
 18. til 19. juni 2022
Sted: Köln, Tyskland
 
Tag på håndboldrejse og oplev nogle af verdens bedste håndboldspillere til EHF Final4, der markerer afslutningen på mændenes Champions League, og hvor en vinder af turneringen findes. Dette ekstraordinære og utrolig populære event bliver afholdt i Lanxess Arena med plads til hele 19.500 tilskuere i den tyske by Köln over en weekend. De to semifinaler spilles om lørdagen, mens finalen og 3. pladskampen spilles søndag. Du finder ikke en meget bedre mulighed for at opleve en masse tophåndbold over så få dage på en håndboldrejse!
Det mest vindende hold i Champions Leagues historie er mægtige FC Barcelona, der har vundet turneringen hele ni gange. Det spanske storhold vandt senest i 2014/15 efter sejr over ungarske MKB Veszprém. Grundet de mange danske spillere, der er at finde på holdkortene i de største klubber rundt omkring i Europa, er der selvfølgelig god chance for at komme til at opleve en eller flere af disse til Final4. Det kan eksempelvis være Rasmus Lauge i MKB Veszprém, Mikkel Hansen og Henrik Toft Hansen i PSG eller de mange danskere i SG Flensburg-Handewitt og THW Kiel.

 
Vi kommer ikke til at have pakker til tuneringen i 2021, da der stadig er stor usikkerhed om det bliver med eller uden tilskuere og om Danmark/Tyskland har åbnet for rejser.

Vi glæder os dog allerede til 2022, hvor vi selvfølgelig igen er klar med rejser til Final4. Håndboldrejserne til EHF Final4 er inkl. enten to eller tre overnatninger samt billetter til både lørdag og søndag. Husk pakkerne er uden transport. Pakkerne kommer online i løbet af efteråret. Hold øje med hjemmesiden, nyhedsbrev, samt de sociale medier for mere info.


Travel Sense er "Official Travel and Ticket Partner of the EHF FINAL4 2022 for Denmark"

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud

Vi har ikke faste pakker online der kan købes, men skræddersyer vores pakker ned til mindste deltalje for hver eneste kunde. Så kunne du tænke dig at komme afsted, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring meget gerne til os på tlf. 70 23 06 44 eller udfyld kontakformularen nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

Kontakt os